Siirry sisältöön

Hae 3.–17.1.

Kevään 2024 ensimmäinen yhteishaku

Ryhmä opiskelijoita kuvattuna Talonpojankadun kampuksen pihalla talviaikaan.

HAKIJOILLE JA ITSENSÄ KEHITTÄJILLE

Mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi, kun opiskelijat, henkilökunta ja työelämä todella kohtaavat, kuten meillä, konkreettisesti kampuksen käytävillä.

Löydä oma polkusi
Naurava naisopiskelija Talonpojankadun kampuksen edustalla

OPISKELIJANA CENTRIASSA

Etsitpä tietoa opiskelijan tukipalveluista tai vaihto-opiskelusta, löydät tiedon opiskelijan oppaasta. Uuden opiskelijan oppaaseen on koottu opintojen alkua koskevat ohjeet.

Opiskelijalle
Opiskelijoita opiskelijahaalareissa puistossa

TUTKIMUS- JA KEHITYSTOIMINTA

Tarjoamme tietomme ja taitomme työelämän käyttöön, sillä yhteistyöllä ja uutta oppimalla saamme aikaan oikeasti tärkeitä asioita tulevaisuutta varten.

Tutkimus ja kehitys
Robottikoira

KEHITTÄMIS- JA KOULUTUSPALVELUT

Tavoitteenamme on tuoda monialainen osaamisemme asiakkaidemme hyödyksi tuotekehitykseen, yrittäjyyteen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälisyyteen. 

Kehittämis- ja koulutuspalvelut
Kaksi naista keskustelee kampuksen aulakahvilassa

Centrian ajankohtaista

Tapio Huttula

Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin

Millainen on strategian merkitys avoimesti tulevaisuuteen katsovalle ammattikorkeakoululle? Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin, joka on johtomme ja päälliköidemme kanava toimintaamme koskettavien ajankohtaisten aiheiden pureskeluun.

Ammattikorkeakoulujen uraseurantakysely on käynnistynyt

Uraseurantakysely lähetetään tänä vuonna 13.10. kaikille vuonna 2018 AMK- ja YAMK-tutkintoihin valmistuneille sähköpostilla ja tekstiviestillä. Centriasta valmistui tuona vuonna 525 opiskelijaa, jotka kaikki vastaanottavat uraseurantakyselyn.