Siirry sisältöön

Coaching HR-työssä

Coaching on tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen kehittämisprosessi, jossa coach tukee valmennettavaa henkilöä tai ryhmää tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa.

Opintomuoto: Päivätoteutus

Ylivieska

400 €/hlö (+ alv 24 %)

Haku alkaa: 20.06.2022

Haku päättyy: 26.09.2022

Koulutus alkaa: 06.10.2022

Koulutus päättyy: 06.10.2022

Opetuskieli: Suomi

Kuvaus

Coachingin peruslähtökohtana on luottamus siihen, että valmennettava kykenee itse ratkaisemaan haasteensa ja saavuttamaan tavoitteensa. Coach ei neuvo tai anna valmiita ratkaisuja vaan auttaa valmennettavaa tarkastelemaan eri vaihtoehtoja kysymällä, kuuntelemalla ja haastamalla rajoittavia uskomuksia. Coaching auttaa fokusoimaan ajattelua ja toimintaa, laajentamaan näkökulmia, ottamaan käyttöön omia voimavaroja ja osaamista sekä löytämään uusia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Coaching-taidot ovat henkilöstön kehittämisessä keskeistä osaamista. Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä tarvitaan yhä enemmän valmentavaa, vuorovaikutteista ja ihmislähtöistä kehittämistä ja johtamista.  Coachaavan otteen omaksuminen osaksi omaa HR-työtä tukee henkilöstön itseohjautuvuutta, kehittymistä, sitoutumista ja muutoskyvykkyyttä – coaching auttaa saamaan henkilöstön potentiaalin ja osaamisen entistä paremmin käyttöön.

Puolen päivän mittainen valmennustyöpaja tarjoaa perustiedot ja selkeitä menetelmiä coachaavan työskentelyotteen hyödyntämiseen HR-työssä. Osallistujat saavat uusia ideoita ja työkaluja sekä mahdollisuuden harjoitella ohjatusti coaching-taitoja. Valmennus rohkaisee ja innostaa soveltamaan coachingia käytäntöön omassa työssä. Coaching-kulttuurin rakentaminen kehittää HR-työn ja henkilöstöjohtamisen vaikuttavuutta ja sitä kautta työhyvinvointia, työyhteisöjen toimivuutta sekä toiminnan tuloksellisuutta.

Aika

To 6.10. klo 12.30 – 15.00

Paikka

Centria tutkimus ja kehitys, Vierimaantie 7, Ylivieska

Sisältö

Kohderyhmä

HR-asiantuntijat, esihenkilöt, johtajat, yrittäjät ja kaikki henkilöstön kehittämisestä kiinnostuneet.

Toteutustapa

Käytännönläheisen valmennuksen toteutustapa on vuorovaikutteinen ja ratkaisukeskeinen. Teoriaa syvennetään keskusteluilla, harjoituksilla ja pohdinnoilla asioiden toteuttamisesta omassa arjessa. Tarjottavat työkalut ja toimintamallit perustuvat pitkäaikaisen valmennuskokemuksen lisäksi tuoreisiin tutkimustuloksiin ihmisten ajattelusta, oppimisesta ja vuorovaikutuksesta. Sisältöjä täsmennetään osallistujille tehtävän sähköisen ennakkokyselyn perusteella. Kaksi valmentajaa mahdollistaa vuorovaikutteisten pienryhmäharjoitusten toteuttamisen valmennuksessa. Osallistujamäärä korkeintaan 20 henkilöä.

Hinta

400 €/hlö (+ alv 24 %)

Valmentajat

Heini Salmu, KTM, ACC, Valmennuskumppani Oy

Mari Autio, business coach

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 26.9. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Koulutuspalvelut: Coaching HR-työssä

Coaching HR-työssä

"*" näyttää pakolliset kentät

Henkilötiedot

Nimi*
Laskutus*

Organisaation tiedot

Minulle saa lähettää tietoa Centrian koulutuksista ja palveluista. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.*
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen:*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.