Siirry sisältöön

Johdatus ICT-alalle

Tutustumiskurssien kautta pääset kurkistamaan millaista opiskelu Centriassa ja eri koulutusaloilla on. Tutustumiskurssit soveltuvat kaikille, jotka haluavat selvittää ennen koulutusalalle hakeutumista, mitä opinnot sisältävät, millaista opiskelu on ja millaisia uramahdollisuuksia alalta löytyy.

Opintomuoto: Verkko-opinnot, nonstop

Opintojen laajuus: 2 op

Maksuton

Aloituspaikat: Ei rajoitettu

Haku alkaa: 01.08.2023 klo 08:00

Haku päättyy: 30.04.2024 klo 23:59

Koulutus alkaa: 01.09.2023

Koulutus päättyy: 31.05.2024

Jatkuva haku

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Opintojakson aikana pääset tutustumaan ICT-toimialaan sekä sen toimijoihin. Löydät myös tietotekniikan erilaiset opiskelumahdollisuudet sekä ICT-alan uramahdollisuudet.

Suoritettuaan opinnot opiskelija tietää eri tekniikoista ja menetelmistä, joita ICT-alalla käytetään. Hän tuntee ICT-alan mahdollisuuksia ja tunnistaa alalta itselleen mielenkiintoisia osa-alueita. Tutustumiskurssi auttaa myös suunnittelemaan omaa opiskelupolkua ICT-alalla.

Koulutuksen aikataulu

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella lukuvuoden aikana. Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, jonka jälkeen opettaja tarkistaa tehtävät ja antaa arvosanan. Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.4. Tehtävät tulee palauttaa 31.5. mennessä.

Opetusmenetelmät ja arviointi

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opintojen suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Opintojakso arvioidaan arvosana-asteikolla 0-5. Opintojen arvioimisen jälkeen voit halutessasi pyytää opintosuoritusotteen. Pyynnöt osoitteella averko@centria.fi. Mainitsethan viestissä nimesi ja mistä opintojaksosta on kyse.

Lukuvuoden opintoihin voi hakeutua 1.8. alkaen nonstop-periaatteella 30.4 saakka.

Hakemuksen täyttäminen vaatii suomi.fi-tunnistautumisen. Mikäli käytössäsi ei ole varmenteita tai verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä averko@centria.fi.

Opintojakso on kaikille maksuton.

averko@centria.fi