Siirry sisältöön

Lean perusteet

Opintomuoto: Päivätoteutus

Opintojen laajuus: 9h

Ylivieska

250 € /hlö (+ alv 24%)

Haku alkaa: 13.05.2022

Haku päättyy: 18.09.2022

Koulutus alkaa: 04.10.2022

Koulutus päättyy: 18.10.2022

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa osallistujat tutustuvat Lean-filosofian perusperiaatteisiin sekä kuinka Leanin avulla voidaan parantaa tuotannon ja työskentelyn tehokkuutta. Koulutus ei vaadi esitietoja Leanista. Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy näkemään oman toimintansa pullonkaulat sekä tekemään muutoksia siten, että toiminta tehostuu. Tämä näkyy esimerkiksi tuotantolaitoksessa suoraan läpimenoajan pienentymisenä ja sitä kautta yrityksen tuloksen parantumisena.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille Lean-ajattelutavasta kiinnostuneille. Suurimman hyödyn koulutuksesta saavat yritysten esimiehet sekä johtohenkilöt, joiden työnkuvaan kuuluu yrityksen prosessien ja/tai toimintatapojen kehittäminen.

Aika

4.10. klo 12-15
11.10. klo 12-15
18.10. klo 12-15

Sisältö

Lean-ajattelussa keskitytään tuottamattoman toiminnan poistamiseen, tuodaan ratkaisuja tuotannollisen toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen sekä hukan ja vaihtelun pienentämiseen. Leanin avulla pyritään tekemään oikeita asioita, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ja näin ollen parantamaan prosessien virtausta. Leanin avulla voidaan paljastaa tuotannollisen toiminnan tavanomaisimmat ongelmat. Lean-ajattelu tarjoaa työkaluja näiden ongelmien poistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Lean koulutuksessa tuodaan tiivistetysti esille Leanin perusperiaatteet sekä sen vaikutusta ja merkitystä yritykselle.

Paikka

Centrian Ylivieskan kampus, Vierimaantie 7

Koulutuksen hinta

250 € /hlö (+ alv 24%). Hinta sisältää osallistumismaksun ja jaettavan materiaalin.

Kouluttaja / Lisätiedot

Tero Niemi toimii Centria-ammattikorkeakoulussa tietotekniikan lehtorina. Hän on kouluttanut yrityksissä sekä seminaareissa Leanin hyödyistä yrityksille ja hänellä yli 10v käytännön kokemus Lean-ajattelutavan jalkauttamisesta tuotantolaitoksiin.

kouluttaja Tero Niemi, p. 040 729 9957, tero.niemi@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 18.9. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättynyt


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä