Siirry sisältöön

Podcastin teon perusteet 3.5.2023

Tällä kurssilla opit podcastin tekemisen perusteet. Tarjolla on edullisia ja näppäriä vinkkejä, joiden avulla pystyt tekemään huipputasoisen podcastin ilman suuri kustannuksia.

Opintomuoto: Online

190 €/hlö (+alv 24 %)

Aloituspaikat: 12

Haku alkaa: 17.02.2023

Haku päättyy: 24.04.2023

Koulutus alkaa: 03.05.2023

Koulutus päättyy: 03.05.2023

Opetuskieli: Suomi

Aika

ke 3.5. klo 17.30–19.00 ja klo 19.15–20.45

Sisältö

Ensimmäinen osa klo 17.30–19.00

Podcastin idea – ilman hyvää ideaa ei ole podcastia
Tyyli ja formaatti – minkälaista podcastia olet tekemässä
Käsikirjoitus ja ajolista – estä podcastin rönsyily

Toinen osa klo 19.15–20.45

Mikrofonit – edullinen on riittävä
Spiikki – nauhoita hyvää puhetta
Tehosteet ja musiikki – mistä niitä löytää

Kesto

Koulutuksen kesto 1,5 + 1,5 h.

Asiantuntija

Kouluttajana on podcastammattilainen, toimittaja Kirsi Virtanen. Kirsi on ideoinut, käsikirjoittanut, nauhoittanut, editoinut ja tuottanut Ylelle tuhansia podcasteja. Tällä kurssilla opit alan ammattilaisen parhaat niksit.

Hinta

190 €/hlö (+ alv 24 %)

Ryhmäkoko 12 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Teams-verkkoympäristössä, johon tarvitset tietokoneen, Internet-yhteyden, kuulokkeet, kameran ja mikrofonin.

Lisätiedot

koulutuspäällikkö Hannele Häli, hannele.hali@centria.fi, p. 040 632 4341 

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 24.4. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamatta jättämisestä veloitamme koko osallistumismaksun. Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Koulutuspalvelut: Podcastin teon perusteet

Podcastin teon perusteet

"*" näyttää pakolliset kentät

Henkilötiedot

Nimi*
Laskutus*

Organisaation tiedot

Minulle saa lähettää tietoa Centrian koulutuksista ja palveluista. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.