Siirry sisältöön

Tietoturva organisaation riskenhallinnan osana

Tietoturva organisaation riskienhallinnan osana -koulutuksessa perehdytään siihen, mitä riskienhallinta on ja mitä perusvaatimuksia siinä on. Koulutuksessa käydään lisäksi läpi tietoturvaa ja sen toteuttamista yrityksessä, riskienhallinnon organisointia, asenteen merkitystä ja dokumentointia sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamista.

Opintomuoto: Online

90 €/hlö (+alv 24 %)

Haku alkaa: 30.11.2022

Haku päättyy: 21.02.2023

Koulutus alkaa: 01.03.2023

Koulutus päättyy: 01.03.2023

Opetuskieli: Suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu yritysten tietoturvasta vastaaville ja kaikille tietoturva-asioista kiinnostuneille.

Aika

1.3.2023 9:00-10:30

Sisältö

Paikka

Verkkokoulutus toteutetaan Microsoft Teams -yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokkeet sekä mielellään mikrofonin.

Hinta

90 €/hlö (+ alv 24 %)

Kouluttaja

Tom Tuunainen, Centria-ammattikorkeakoulu
puh. 040 681 7207, tom.tuunainen@centria.fi

Tom Tuunainen, FM (tietotekniikka). Tom toimii Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitysorganisaatiossa digitalisaatiotiimin tietoturva-asiantuntijana. Tomilla on 20 vuoden kokemus yritysmaailmasta, jossa hän on toiminut testaus-, kehitys- ja laatuinsinöörinä. Tom puhuu suomea, ruotsia sekä englantia ja asiantuntijatyön ohessa hän toimii teknisten aineiden opettajana aihealueinaan mm. tietoturva, tietosuoja, testaus, sähköfysiikka ja elektroniikan komponentit sekä virtapiirit. Tomin koulutuksissa hyödynnetään hänen kokemustaan yritysmaailmassa ja hänen opetuksessaan peilataan opetettavaa teoriaa työelämän tehtäviin.

Asiakkaidemme kommentteja Tomin koulutuksesta:

 ”Tästähän tuli oikein hyvä kokonaisuus!”

”Henkilön asiantuntemus koulutettavaan aiheeseen on todella suuri”

”Perfect!”

Lisätiedot

kouluttaja Tom Tuunainen, p. 040 681 7207, tom.tuunainen@centria.fi 
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 21.2. mennessä. Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen koulutuspalvelut@centria.fi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättynyt