Siirry sisältöön

Yhteisöpedagogina kasvatuksen ammattilaiseksi

Tutustumiskurssien kautta pääset kurkistamaan millaista opiskelu Centriassa ja eri koulutusaloilla on. Tutustumiskurssit soveltuvat kaikille, jotka haluavat selvittää ennen koulutusalalle hakeutumista, mitä opinnot sisältävät, millaista opiskelu on ja millaisia uramahdollisuuksia alalta löytyy.

Opintomuoto: Verkko-opinnot, nonstop

Opintojen laajuus: 2 op

Maksuton

Aloituspaikat: Ei rajoitettu

Haku alkaa: 24.11.2022 klo 08:00

Haku päättyy: 30.04.2023 klo 23:59

Koulutus alkaa: 11.01.2023

Koulutus päättyy: 31.05.2023

Jatkuva haku

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen kuvaus

Opintojen aikana tutustutaan yhteisöpedagogien työkenttään, kirkon kasvatustyöhön sekä opitaan kasvatukseen, ohjaukseen sekä osallistamiseen liittyviä asioita.

Suoritettuasi opintojakson sinulla on hyvä käsitys yhteisöpedagogin työaloista, olet tutustunut kirkon kasvatustyön perusteisiin sekä osaat kasvatus- ja ohjausalan peruskäsitteitä.

Koulutuksen aikataulu

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella kevään 2023 aikana 30.4. mennessä. Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, jonka jälkeen opettaja tarkistaa tehtävät ja antaa arvosanan. Tehtävät tulee palauttaa 31.5.2023 mennessä.

Opetusmenetelmät ja arviointi

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opintojen suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Opintojakso arvioidaan arvosana-asteikolla 0-5. Opintojen arvioimisen jälkeen voit halutessasi pyytää opintosuoritusotteen. Pyynnöt osoitteella averko@centria.fi. Mainitsethan viestissä nimesi ja mistä opintojaksosta on kyse.

Syksyn 2022 osalta ilmoittautuminen opintojaksolle on päättynyt. Kevään 2023 opintoihin voi hakeutua 24.11.2022 alkaen. Opintojakso alkaa 11.1.2023.

Hakemuksen täyttäminen vaatii suomi.fi-tunnistautumisen. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi varmenteita tai verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä averko@centria.fi.

Opintojakso on kaikille maksuton.

averko@centria.fi