Siirry sisältöön

Yhteisöpedagogina kasvatuksen ammattilaiseksi

Tutustumiskurssien kautta pääset kurkistamaan millaista opiskelu Centriassa ja eri koulutusaloilla on. Tutustumiskurssit soveltuvat kaikille, jotka haluavat selvittää ennen koulutusalalle hakeutumista, mitä opinnot sisältävät, millaista opiskelu on ja millaisia uramahdollisuuksia alalta löytyy.

Opintomuoto: Verkko-opinnot

Opintojen laajuus: 2 op

Maksuton

Aloituspaikat: Ei rajoitettu

Haku alkaa: 01.08.2022

Haku päättyy: 13.11.2022

Koulutus alkaa: 01.09.2022

Koulutus päättyy: 09.12.2022

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen kuvaus

Opintojen aikana tutustutaan yhteisöpedagogien työkenttään, kirkon kasvatustyöhön sekä opitaan kasvatukseen, ohjaukseen sekä osallistamiseen liittyviä asioita.

Suoritettuasi opintojakson sinulla on hyvä käsitys yhteisöpedagogin työaloista, olet tutustunut kirkon kasvatustyön perusteisiin sekä osaat kasvatus- ja ohjausalan peruskäsitteitä.

Koulutuksen aikataulu

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella syksyn 2022 aikana 13.11. mennessä. Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, jonka jälkeen opettaja tarkistaa tehtävät ja antaa arvosanan. Tehtävät tulee palauttaa 9.12.2022 mennessä.

Opintojakso on tulossa tarjontaan myös syksyllä keväällä 2023.

Opetusmenetelmät ja arviointi

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opintojen suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Opintojakso arvioidaan arvosana-asteikolla 0-5. Opintojen arvioimisen jälkeen voit halutessasi pyytää opintosuoritusotteen. Pyynnöt osoitteella averko@centria.fi. Mainitsethan viestissä nimesi ja mistä opintojaksosta on kyse.

Pääset täyttämään hakulomakkeen täällä: https://centria.e-lomake.fi/lomakkeet/84/lomakkeet.html

Opintojakso on kaikille maksuton.

averko@centria.fi