Siirry sisältöön

Yhteisöpedagogina kasvatuksen ammattilaiseksi

Tutustumiskurssien kautta pääset kurkistamaan millaista opiskelu Centriassa ja eri koulutusaloilla on. Tutustumiskurssit soveltuvat kaikille, jotka haluavat selvittää ennen koulutusalalle hakeutumista, mitä opinnot sisältävät, millaista opiskelu on ja millaisia uramahdollisuuksia alalta löytyy.

Opintomuoto: Verkko-opinnot, nonstop

Opintojen laajuus: 2 op

Maksuton

Aloituspaikat: Ei rajoitettu

Haku alkaa: 01.08.2023 klo 08:00

Haku päättyy: 30.04.2024 klo 23:59

Koulutus alkaa: 01.09.2023

Koulutus päättyy: 31.05.2024

Jatkuva haku

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen kuvaus

Opintojen aikana tutustutaan yhteisöpedagogien työkenttään, kirkon kasvatustyöhön sekä opitaan kasvatukseen, ohjaukseen sekä osallistamiseen liittyviä asioita.

Suoritettuasi opintojakson sinulla on hyvä käsitys yhteisöpedagogin työaloista, olet tutustunut kirkon kasvatustyön perusteisiin sekä osaat kasvatus- ja ohjausalan peruskäsitteitä.

Koulutuksen aikataulu

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella lukuvuoden aikana 30.4. mennessä. Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, jonka jälkeen opettaja tarkistaa tehtävät ja antaa arvosanan. Tehtävät tulee palauttaa 31.5. mennessä.

Opetusmenetelmät ja arviointi

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opintojen suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Opintojakso arvioidaan arvosana-asteikolla 0-5. Opintojen arvioimisen jälkeen voit halutessasi pyytää opintosuoritusotteen. Pyynnöt osoitteella averko@centria.fi. Mainitsethan viestissä nimesi ja mistä opintojaksosta on kyse.

Lukuvuoden opintoihin voi hakeutua 1.8. alkaen nonstop-periaatteella 30.4. saakka.

Hakemuksen täyttäminen vaatii suomi.fi-tunnistautumisen. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi varmenteita tai verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä averko@centria.fi.

Opintojakso on kaikille maksuton.

averko@centria.fi