Siirry sisältöön

Yhteisöpedagogina kasvatuksen ammattilaiseksi

Tutustumiskurssien kautta pääset kurkistamaan millaista opiskelu Centriassa ja eri koulutusaloilla on. Tutustumiskurssit soveltuvat kaikille, jotka haluavat selvittää ennen koulutusalalle hakeutumista, mitä opinnot sisältävät, millaista opiskelu on ja millaisia uramahdollisuuksia alalta löytyy.

Opintomuoto: Verkko-opinnot

Opintojen laajuus: 2 op

Maksuton

Aloituspaikat: Ei rajoitettu

Haku alkaa: 07.03.2022

Haku päättyy: 30.04.2022

Opetuskieli: Suomi

Koulutuksen kuvaus

Opintojen aikana tutustutaan yhteisöpedagogien työkenttään, kirkon kasvatustyöhön sekä opitaan kasvatukseen, ohjaukseen sekä osallistamiseen liittyviä asioita.

Suoritettuasi opintojakson sinulla on hyvä käsitys yhteisöpedagogin työaloista, olet tutustunut kirkon kasvatustyön perusteisiin sekä osaat kasvatus- ja ohjausalan peruskäsitteitä.

Koulutuksen aikataulu

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella kevään 2022 aikana 30.4. mennessä. Opinnot voi suorittaa omaan tahtiin, jonka jälkeen opettaja tarkistaa tehtävät ja antaa arvosanan. Opinnot tulee suorittaa 31.5.2022 mennessä.

Opintojakso on tulossa tarjontaan myös syksyllä 2022 sekä keväällä 2023.

Opetusmenetelmät ja arviointi

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opintojen suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Opintojakso arvioidaan arvosana-asteikolla 0-5. Opintojen arvioimisen jälkeen voit halutessasi pyytää opintosuoritusotteen. Pyynnöt osoitteella averko@centria.fi. Mainitsethan viestissä nimesi ja mistä opintojaksosta on kyse.

Ilmoittautuminen opintojaksolle osoitteessa  https://centria.e-lomake.fi/lomakkeet/84/lomakkeet.html. Ilmoittautuminen vaatii suomi.fi-tunnistautumisen.

Kevään opintojaksolle on ilmoittauduttava viimeistään 30.4. Seuraavan kerran opintojakso on tarjolla syksyllä 2022.

Hakemuksen voi perua opintojen alkuun mennessä. Peruutukset osoitteella averko@centria.fi.

Opintojakso on kaikille maksuton.

averko@centria.fi