Siirry sisältöön

Opintoja tukevat Työpajat ja tapahtumat

Kesäkoulu

Onko sinulla jäänyt tehtäviä palauttamatta opintojaksoille?  Tehtävien palauttaminen ajallaan on tärkeää, jotta pysyt ryhmäsi aikataulussa mukana.  On suotavaa, että palautat kesken jääneet tehtäväsi tämän lukuvuoden aikana.

Voit osallistua Kesäkouluun 16.5-3.6.2022 välisenä aikana, jossa sinulla on opettaja auttamassa tehtävien loppuun saattamisessa. Kesäkoulussa opettaja auttaa sinua palastelemaan tehtävän ja sparraa sinua eteenpäin, jotta saisit kaikki kesken jääneet tehtävät valmiiksi lukuvuoden päätyttyä. Sinulla on myös mahdollisuus saada opinto-ohjausta ja erityisopettajan tukea tarpeesi mukaan. Voit osallistua Kesäkouluun oman aikataulusi mukaisesi Drop In – tyylisesti. Tarvitsemme kuitenkin sinulta ilmoittautumisen Kesäkouluun.  

Opettaja paikalla Kokkolan kampuksella

Liiketalouden tehtävät:

maanantai klo 9.00-13.00
tiistai klo 9.00-13.00
keskiviikko klo 9.00-13.00

Tietotekniikan, matematiikan ja fysiikan tehtävät:

tiistai klo 9.00-13.00
torstai klo 9.00-13. 00

Opettaja paikalla online, Zoomin kautta

Liiketalouden tehtävät:

tiistai klo 16.30-18.30
torstai klo 16.30-18.30
(huom! Helatorstain vuoksi kyseisen viikon ohjaus ma ja ti)

Ilmoittaudu mukaan täällä! Ilmoittautuminen päättyy 8.5.

Erityisopettajan avoimet tehtäväpajat

Erityisopettaja Päivi Ruohoniemi on paikalla juuri sinua varten joka maanantai klo 15-17 Kokkolan kampuksella ykköskerroksen pinkillä työskentelyalueella. Saatavilla neuvoja, apua ja tsemppausta opiskelutehtäviin. Jos tehtävien tekeminen ei kotona luista, tule maanantaisin kampukselle työskentelemään – apu on vieressä!

Tukea opintojen haasteisiin ja apua tehtäviin saa myös etänä. Erityisopettaja päivystää Zoomissa syyskuusta alkaen torstaisin klo 9-11.

Voit myös ottaa yhteyttä erityisopettajaan milloin vain ja varata tapaamisajan Kokkolaan tai etänä Teamsiin.  Päivi Ruohoniemi, puh. 050 5359690, paivi.ruohoniemi@centria.fi

Kielten työpajat

Englannin kielen ja viestinnän työpaja

Ruotsin kielen ja viestinnän työpaja

Suomen kielen ja viestinnän työpaja

ICT mentoring / mentorointi

Opinnäytetyöpajat

Opinnäytetyöprosessi AMK-opiskelijoille

Master School opinnäytetyöpaja

Työnhakutaidot

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijoille avoimet Dude-hankkeen tilaisuudet. Dude-tilaisuuksien materiaali on pääosin englanniksi. Tilaisuuksissa puhutaan englantia/suomea riippuen tilaisuuteen osallistuvasta ryhmästä.

Lisätietoja Dude-hankkeesta

  • Sisältö: My Way 2 -hanke kehittää ja toteuttaa valmennuksia ja toiminnallisia työpajoja, joiden avulla vahvistetaan osallistujien minäkuvaa, etsitään uusia mahdollisuuksia oman osaamisen oivaltamiseen ja hyödyntämiseen sekä verkostoidutaan
  • Lisätietoja

Momentum-hankkeen tavoitteena on monipuolisten uravalmennusten, pienryhmätoiminnan, työelämälähtöisten teemapäivien, tavoitteellisten työpajojen, webinaaritarjonnan ja muiden verkkopalveluiden kautta edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Tulossa:

TE-live on TE-palvelu, jossa tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän eri teemoista ja koulutusmahdollisuuksista.

Tiitus Media on opiskelijoiden työelämämedia, josta voit löytää inspiroivia kokemuksia, artikkeleita ja vinkkejä opiskelijoiden työelämästä, opiskelusta ja yrittäjyydestä yms. Centria-ammattikorkeakoululla on käytössä Tiitus eli Centria Jobi.

Hyvinvointi, opiskelutaidot ja arki

Opintopsykologin hyvinvoinnin opintojaksot

Opintopsykologi ohjaa hyvinvoinnin opintojaksoja. Nämä ovat 7 viikon opintokokonaisuuksia, jotka voi suorittaa kokonaan verkossa ja omatahtisesti. Suoritustapana on kehitystehtävät ja niistä raportointi. Opintojakson aikana voi saada henkilökohtaista, valmentavaa palautetta kyseisiin aiheisiin liittyviin haasteisiin. Opintojaksot ovat avoinna koko lukuvuoden ja opiskelijana voit liittyä vaikka heti mukaan.

Ajanhallinta YY00AF30-3003

Stressinhallinta YY00AI92-3001

Nämä opintojaksot voi suorittaa täysin verkossa. Ilmoittautuminen Pepissä.

Katso myös:

Yhteistyökumppaneiden tarjonta

Opiskeluterveydenhuollon palveluissa YTHS opiskelija saa opintojen ajan tukea hyvinvointiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.  

Tule mukaan viihtymään ja virkistymään. Naiscafe on maksuton, naisten yhteinen kohtaamispaikka. Luvassa on rentoa jutustelua ja yhdessä tekemistä kahvi- tai teekupposen äärellä.

  • Joka toinen lauantai kello 13 – 15
  • Kevään kokoontumiset: 2.4., 30.4., 14.5. ja 28.5.
  • Paikka: Kokkolan kaupunginkirjasto, 1. krs (Isokatu 3)
  • Järjestää: Punaisen Ristin Kokkolan suom. osasto
  • yhteyshlöt: Hannele p. 040 5059797 ja Tanja p. 045 355 1201
  • Yhteistyössä: Kokkolan kaupunginkirjasto

Opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä valtakunnallinen ja yleishyödyllinen yhdistys. Opi elämäntaitoa -osiosta löytyy tietoa, vinkkejä ja välineitä hyvinvoinnin ja elämäntaitojen vahvistamiseen, mm. uni, ajanhallinta, yksinäisyys, opiskelu…

Kun kaipaat tukea, apua on saatavilla erilaisissa elämän haasteissa. 

Hygieniapassi koulutukset ja testit

Hygieniatesti | Keski- ja Etelä-Pohjanmaa (martat.fi)

”Piirimme järjestää hygieniakoulutusta ja kauttamme on mahdollisuus suorittaa hygienapassi. Osallistuminen Ruokaviraston (Eviran) ohjeiden mukaan vaatii henkilökohtaisen yhteydenoton.”

Hygiene Passport test also in English. Hygienpasstest också på svenska.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset Tuija Biskop 050 5976 585 tai sähköpostitse. Lisätietoja Tuija Biskop. Opiskelumateriaalia löytyy Ruokaviraston nettisivuilta  ja lupakokata.fi sivustolta.

Hygieniapassitesti 27.4.2022 > Hygieniapassitesti 27.4.2022 (kpedu.fi)

Hygieniapassikoulutus ja testi 6.-7.6.2022 > Hygieniapassikoulutus ja testi 6.-7.6.2022 (kpedu.fi)

Hygieniapassikoulutus ja testi 26.8.2022 > Hygieniapassikoulutus ja testi 26.8.2022 (kpedu.fi)

Hygieniapassitesti 28.9.2022 > Hygieniapassitesti 28.9.2022 (kpedu.fi)

Hygieniapassitesti 26.10.2022 > Hygieniapassitesti 26.10.2022 (kpedu.fi)

Hygieniapassikoulutus ja testi 25.11.2022 > Hygieniapassikoulutus ja testi 25.11.2022 (kpedu.fi)

HUOM! Testin voi tehdä myös englanninkielellä, kunhan ilmoittautumisen yhteydessä kertoo haluavansa testin muulla kuin suomenkielellä.

Hinta:
Koulutus ja testi, 120€, (sis. alv.24%)
Verkkomateriaali ja testi, 75€ (sis. alv.24%)
Testi, 50€ (sis. alv.24%)

Online-hygieniapassi

Hygieniapassin voi opiskella myös verkossa.