Siirry sisältöön

Kasvatustyön johtaminen YYHS23K

Ryhmän YYHS23K opinnot alkavat orientaatiopäivällä 7.9.2023. Orientaatioon voi osallistua Talonpojankadun kampuksella tai etänä.

Tervetuloa Centria-ammattikorkeakoulun ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) opiskelijaksi

Lämpimät onnittelut valinnasta Centrian YAMK-opiskelijaksi! Olemme iloisia, että voimme tarjota Sinulle mahdollisuuden syventää & laajentaa asiantuntijuuttasi ja johtamisosaamistasi sekä suorittaa samalla ylempi korkeakoulututkinto. 

YAMK-opintojen vahvuuksia ovat teorian yhdistäminen käytäntöön sekä mahdollisuus linkittää omaa oppimista konkreettisesti myös oman työn ja työpaikan kehittämiseen. Oppiminen tapahtuu siis työelämälähtöisellä ja soveltavalla, mutta samalla akateemisella otteella. Uskomme ja toivomme, että yamk-tutkinnon tuottama uusi osaaminen tarjoaa arvokasta henkistä pääomaa ja kehitysimpulsseja sekä Sinulle että myös omalle ympäristöllesi.

Monialainen Centria-ammattikorkeakoulu on myös tietoisesti ja tavoitteellisesti lähtenyt kehittämään yamk-tutkintojen tarjontaa, sisältöjä ja toteutusmalleja uuden Centria Master School -brändin ja toimintamallin kautta. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia toisaalta oman erityisosaamisen kehittämiseen, mutta samalla myös verkostoitumiseen ja uusiin perspektiiveihin. Tervetuloa siis joukkoomme ja toivottavasti YAMK-tutkinnosta tulee meille kaikille mahdollisimman onnistunut oppimiskokemus.

Hyvää ja rentouttavaa kesän jatkoa! Ja näkemisiin viimeistään syyskuussa YAMK-opintojemme orientointipäivänä torstaina 7.9. joko Centrian Kokkolan kampuksellamme tai verkkoyhteyden välityksellä.

Ystävällisin terveisin ja tervetulotoivotuksin,

Marko Ovaskainen
Koulutusalapäällikkö (YAMK), Head of Centria Master School, yliopettaja, KTT

Orientaatio-ohjelma

Torstai 7.9.2023