Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Sukella tutustumaan kemian ja biotalouden laboratorioihin

Laboratorioihin pääsee nyt vierailemaan virtuaalisesti, vaikka kotisohvalta.

Centrian kemia- ja biotaloustiimin laboratoriot ovat kokeneet monenlaisia uudistuksia viime vuosina. Remontoidut tilat, uudet laitteistot ja laaja osaaminen haluttiin tuoda esille entistä paremmin 360-esityksen ja havainnollistavien videoiden avulla.  

Laboratorioiden virtuaaliesittely viimeisteltiin katselukuntoon toukokuussa 2023. Tamperelaisen Flycam Oy:n toimesta jokaisesta tilasta otettiin 360° panoraamakuvat, jotka kasattiin kattavaksi virtuaaliesittelyksi, jossa katsoja pääsee liikkumaan eri tilojen välillä.  Esittelyssä katsoja voi nähdä myös laitteistoja ja prosesseja havainnollistavia videoita ja infotekstejä. –Virtuaaliesittely tuo meille entistä paremmat mahdollisuudet viestiä toimintamme laajuudesta ja tiimimme ammattitaidosta kaikille sidosryhmille, kertoo tiimin viestintäasiantuntija Heli Salmela.  

Virtuaaliesittely on suunnattu yhteistyökumppaneille, sidosryhmille ja potentiaalisille asiakkaille ja se on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Circle-hanketta (Chemistry for Circular Economy), jonka tavoitteena on vahvistaa Centrian kemia- ja biotalous -painoalan TKI-toiminnan vaikuttavuutta ja laatua. 

Kuvakaappaus Centrian kemia ja biotaloustiimin laboratorioiden virtuaaliesittelystä.

Lisätietoja:

Heli Salmela

TKI-asiantuntija

+358505916774

Kokkola