Siirry sisältöön

Tutustumiskurssit

Mietityttääkö tuleva alavalinta? Pohditko millaista olisi opiskella vaikkapa yhteisöpedagogiksi? Tai tuntuuko ICT-ala kiinnostavalta? Tutustumiskurssit ovat helppo tapa tutustua Centrian koulutusaloihin. Kurssit ovat 2-3 opintopisteen laajuisia, koulutusalalle johdattelevia opintojaksoja.

Tutustumiskurssit on suunnattu erityisesti lukiolaisille sekä toisen asteen opiskelijoille, mutta niille voivat osallistua kaikki Centrian koulutuksista kiinnostuneet. Kurssit ovat maksuttomia kaikille. Tutustumiskursseista voivat hyötyä myös ne, jotka miettivät alanvaihtoa. Kaikki tutustumiskurssit toteutetaan verkko-opintoina.

Olemme tuoneet tarjontaamme jo useiden eri alojen tutustumiskursseja. Tarjontaa lisätään edelleen, joten seuraathan nettisivujamme jatkossakin.

Kaksi opiskelijaa luokassa piirtämässä valkotaululle

Tutustumiskurssitarjonta

Avoimen AMK:n opintotarjonta nyt Eduplan Ella -alustalla

Avoimen AMK:n verkkokaupassa pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan Centrian avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoille.

Nainen läppärillä

Tutustu myös Centrian avoimeen verkko-opintotarjontaan

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia verkko-opintoja kaikilta koulutusaloiltamme. Opintokierroksia järjestetään kolmesti vuodessa.