Siirry sisältöön
Kirjaston hyllyn päällä sana business

Yrittäjyys ja liiketoiminta

Tiimimme keskittyy yrittäjyyden ja yrittäjyyskasvatuksen tukemiseen sekä liiketoiminnan, organisaatioiden, henkilöstön ja opiskelijoiden työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Tiimistämme

Toimintamme lähtökohtana ovat organisaatioiden, yrittäjien, yrittäjiksi aikovien sekä opiskelijoiden tarpeet ja toiveet. Erikoisosaamistamme ovat mm. kaupallistaminen, liiketoiminnan kehittäminen, muutoskyvykkyys, palvelumuotoilu, pk-yritysten kansainvälistyminen, vastuullinen liiketoiminta, yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus. 

Tiimissämme työskentelee TKI-asiantuntijoiden lisäksi muun muassa liiketalouden ja tuotantotalouden opettajia. Kehittämistyötä tehdään kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa sekä palvelujen ja koulutusten muodossa. Kokkolassa sijaitseva Makerspace on kaikille avoin kehittämisympäristömme, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilevaan kehittämiseen prototyyppien luomisen ja palvelumuotoilun menetelmien avulla. 


Tutkimusryhmät


Kehitysympäristöt

Makerspace tila

Centria Makerspace

Centria-ammattikorkeakoulun Makerspace on monialainen luova tila, jossa toteutetaan ja testataan ideoita sekä kokemuksia erilaisten prototyyppien ja palvelumuotoilun menetelmien avulla.

Ota yhteyttä

Johanna Jansson

TKI-päällikkö