Siirry sisältöön

Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Lukuvuoden aikataulu ja ilmoittautuminen

Tietoa lukuvuoden aikataulusta ja tärkeistä päivämääristä, ilmoittautumisesta lukuvuodelle ja opiskeluoikeudesta.

Kaksi naisopiskelijaa kuvattuna puistossa Kokkolassa

Ristiinopiskelu

Ristiinopiskelu tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden opiskella toisen korkeakoulun tarjoamia opintoja.

Opintojen sisältö

Opintosi Centriassa koostuvat pakollisista opinnoista, vapaavalintaisista opinnoista, harjoitteluista ja opinnäytetyöstä.

Kaksi naisopiskelijaa istuu pöydän ääressä opiskelemassa

Opiskelijan hyvinvointi ja voimavarat 

Centriassa panostetaan opiskelijoiden hyvinvointiin, jotta voit keskittää voimavarasi opintoihin parhaalla mahdollisella tavalla.  

Opiskelijan työelämä- ja urapalvelut

Työelämä- ja urapalvelut ovat opiskelijalle paikka pysähtyä pohtimaan omia unelmiaan, tavoitteitaan ja osaamistaan sekä sitä, mihin suuntaan omalla urapolullaan haluaa olla menossa.

Opintojen ohjaus ja tuki

Centriassa opiskelijan tukena ovat muun muassa opinto-ohjaajat, opiskelijapalvelut sekä tutorit. Olipa pulmasi millainen tahansa, älä epäröi olla yhteydessä tukipalveluihisi.

Opiskelijoita työskentelee ryhmätyötilassa

Opiskelijaliikkuvuus

Olemme Suomen kansainvälisimpiä korkeakouluja. Meillä on noin 130 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa, joihin voi hakea vaihtoihin.

Kampukset

Kampustemme oppimisympäristöt ovat monimuotoisia ja muuntuvia. Avoimessa, yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskelijat ja henkilöstö kohtaavat toisensa.

Kampukset

Opiskelijan etuudet

Opintotuen tarkoituksena on turvata opiskeluaikainen toimeentulo. Opintotuen myöntämisen edellytyksinä ovat päätoiminen opiskelu, opintojen riittävä edistyminen ja taloudellisen tuen tarve.

Opiskelijan etuudet

OPISKELIJAN UUTISET

Opiskelijoiden mielenterveysviikon tapahtumia

Opiskelijoiden mielenterveysviikko järjestetään 8.–14.4. Nyyti ry järjestää kumppaneineen tapahtumia koko viikon ajan. Tule mukaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja opiskelijoiden mielenterveyteen liittyen!