Siirry sisältöön

Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Lukuvuoden aikataulu ja ilmoittautuminen

Tietoa lukuvuoden aikataulusta ja tärkeistä päivämääristä, ilmoittautumisesta lukuvuodelle ja opiskeluoikeudesta.

Opintojen sisältö

Opintosi Centriassa koostuvat pakollisista opinnoista, vapaavalintaisista opinnoista ja harjoitteluista. Opintojen loppuvaiheessa tehdään opinnäytetyö ja kypsyysnäyte.

Opiskelijan hyvinvointi ja voimavarat 

Centriassa panostetaan opiskelijoiden hyvinvointiin, jotta voit keskittää voimavarasi opintoihin parhaalla mahdollisella tavalla.  

Opintojen ohjaus ja tuki

Centriassa opiskelijan tukena ovat muun muassa opinto-ohjaajat, opiskelijapalvelut sekä tutorit.

Opiskelijan työelämä- ja urapalvelut

Työelämä- ja urapalvelut ovat opiskelijalle paikka pysähtyä pohtimaan omia unelmiaan, tavoitteitaan ja osaamistaan sekä sitä, mihin suuntaan omalla urapolullaan haluaa olla menossa.

Opiskelijaliikkuvuus

Olemme Suomen kansainvälisimpiä korkeakouluja. Meillä on noin 130 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa, joihin voi hakea vaihtoihin.

Kampukset

Kampustemme oppimisympäristöt ovat monimuotoisia ja muuntuvia. Avoimessa, yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskelijat ja henkilöstö kohtaavat toisensa.

Kampukset

Opiskelijan etuudet

Opintotuen tarkoituksena on turvata opiskeluaikainen toimeentulo. Opintotuen myöntämisen edellytyksinä ovat päätoiminen opiskelu, opintojen riittävä edistyminen ja taloudellisen tuen tarve.

Opiskelijan etuudet

OPISKELIJAN UUTISET

Opiskele syksyllä CampusOnlinessa

Käy kurkkaamassa mitä CampusOnlinessa on jo nyt tarjolla syksylle 2023. Ilmoittautumiset alkavat opintojaksokohtaisesti toukokuun tai elokuun aikana.

Lukuvuoden päätösjuhla

Lukuvuoden 22/23 päätösjuhla järjestetään Talonpojankadun kampuksella 9.6.