Siirry sisältöön
Ihmisiä luonnossa

Hyvinvointi ja terveys

Olemme hyvinvoinnin ja terveysalan aktiivinen kehittäjä, jonka tavoitteena on luoda yhteistyössä uusia toimintatapoja ja ratkaisuja yrityksille, organisaatioiden henkilöstölle ja opiskelijoille.

Tiimistämme

Toimimme Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla, ja lähtökohtanamme ovat yritysten, kuntien ja opiskelijoiden toiveet ja tarpeet.  Tiimissä työskentelee laaja-alaisia osaajia ja toimintamme fokuksena ovat aineeton kulttuuriperintö, hyvinvointi ja terveysteknologia, sosiaalinen kestävyys ja yhteisöllisyys sekä luonto ja kulttuuri. Yhteinen tavoite kaikilla on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. 

Tutkimus- ja kehitystoiminnassamme teemme tiivistä kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä yritysten ja oppilaitosten ja kolmannen sektorin kanssa monialaisissa hankkeissa ja vahvistamme niiden osaamisen kehittymistä. 

Yhteistyö kaikkien Centrian TKI-tiimien kesken on sujuvaa ja poikkitieteellistä, teemme paljon hankkeita, joissa useat tiimimme työskentelevät yhdessä. Useat asiantuntijamme tekevät sekä opetus- että TKI-toimintaa: tähän perustuu saumaton yhteistyö opetuksen ja TKI:n välillä. Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuden opinnäytetöiden kautta tutustua työelämälähtöisesti TKI-maailmaan. 


Tutkimusryhmät


Kehitysympäristöt

Virtuaalitodellisuutta kuntoutuksessa

Centria HealthLab

Centria HealthLab on Centria-ammattikorkeakoulun Keski-Pohjanmaalla toimiva yrityksiä sekä sote-alan toimijoita yhdistävä ja palveleva terveysteknologian tuotteiden innovaatio-, demonstraatio-, kehitys- ja koulutusympäristö

Ota yhteyttä

Marjut Levoska

TKI-päällikkö