Siirry sisältöön
Kolme naisopiskelijaa kuvattuna valoisassa käytävässä kampuksella

Tervetuloa Centria-ammattikorkeakouluun!

Meiltä löytyy juuri sopiva yhdistelmä luovaa hulluutta ja arkijärkeä. Sillä voimalla kolme kampustamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa puhaltavat yhteen hiileen, ja saman yhdessä tekemisen asenteen ja rohkeuden haluamme siirtyvän myös opiskelijoihimme.

Opiskele tutkinto

Oletko hakemassa ammattikorkeakouluun suorittamaan ensimmäistä korkeakoulututkintoasi vai haluaisitko jatkaa opintojasi suorittamalla ylemmän korkeakoulututkinnon?

Chemical engineering student Sakari Kankainen

Väyläopinnot toisen asteen opiskelijoille

Väyläopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden avulla voi jo lukio- tai ammattiopintojen aikana tutustua AMK-opintoihin sekä ammattikorkeakoulussa opiskeluun.

Kolme opiskelijaa kävelee Kokkolassa kadulla opiskelijahaalarit päällään ja hymyilevät

Täydennä osaamistasi

Meiltä löydät yksittäisiä lyhyitä kursseja ja suurempia opintokokonaisuuksia aina tutkintoihin saakka, joiden avulla voit opiskella uusia taitoja tai ylläpitää olemassa olevia.

Kemiantekniikan opiskelija Riina Luomansuu

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset

Tarjoamme valmiita täydennyskoulutuksia sekä räätälöityjä asiakaskohtaisia koulutuksia yritysten osaamisen täydentämisen tarpeisiin.

Ryhmä centrialaisia koulutuksessa

Tietoa hakijoille

Monet tiet tuovat tutkinto-opiskelijaksi meille. Tutustu eri hakeutumisen tapoihin ja tarkista esimerkiksi hakukelpoisuutesi.

Ryhmä opiskelijoita juttelee luokassa

Centria opiskelupaikkana

Me tarjoamme osaamista suurella sydämellä, opiskelijalle on aina tarjolla tukea ja ohjausta. Meillä sinut tunnetaan ja sinusta välitetään.

Kansainvälinen ryhmä opiskelijoita kuvattuna Kokkolan kampuksen edustalla

Kansainvälisyys opinnoissa

Olemme Suomen kansainvälisimpiä korkeakouluja. Meillä on noin 130 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa, joihin voi hakeutua sekä lyhyempiin että pitkäaikaisiin vaihtoihin. Myös työharjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla.

Opiskelijaliikkuvuus

Opinto-ohjaajille

Toisen asteen opinto-ohjaajilla on tärkeä rooli nuoren jatko-opiskeluvalinnoissa. Pyrimme tarjoamaan opoille parhaan mahdollisen tiedon ammattikorkeakoulussa ja Centriassa opiskelusta sekä opiskelijavalinnasta. Tutustu opinto-ohjaajille sekä ohjaustyötä tekevien tietopakettiin.

Opinto-ohjaajille

AJANKOHTAISTA KOULUTUKSESTA

Centria hakee hallittua kasvua

Centria-ammattikorkeakoulun tavoitteena on ammattikorkeakoulun hallittu ja kestävä kasvu. Centrian yhtiökokous ja hallitus tekivät tällä viikolla joukon tavoitteen saavuttamiseen liittyviä päätöksiä.