Siirry sisältöön

Sinustako opiskelijalähettiläs

Kiinnostaako opiskelijalähettilästoiminta huipussa porukassa? Etsimme opiskelijalähettiläitä lukuvuodeksi 2024–2025!

Opiskelijalähettiläitä Studia-messuilla

Opiskelijalähettilästoiminta

Opiskelijalähettiläillä on tärkeä rooli Centrian hakijamarkkinoinnissa. Opiskelijalähettilään tehtävä muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Haluatko olla mukana järjestämässä tapahtumia? Palatko halusta päästä kertomaan omasta alastasi toisen asteen opiskelijoille vai ovatko somesisällöt enemmän oma juttusi? Tehtävänkuvasi voi koostua useista eri tehtävistä. Sovimme jokaisen opiskelijalähettilään kanssa henkilökohtaisesti yksityiskohdista. Koulutamme sinut opiskelijalähettilään tehtävään ja saat tekemästäsi työstä palkkion, lisäksi pääset mukaan huippuun porukkaan! 

Opiskelijalähettiläät vierailevat 2. asteen oppilaitoksissa kertomassa Centriasta ja opiskelusta ja edustavat Centriaa messuilla ja muissa tapahtumissa. Lisäksi opiskelijalähettiläät vastaanottavat vierailijaryhmiä kampuksilla (esim. kampuskierrokset) ja osallistuvat Centrian omien tapahtumien, kuten CentriaOpenin, järjestämiseen. CentriaOpen on vuosittainen tapahtuma, jossa vierailee noin 1000 toisen asteen opiskelijaa ja siksi erittäin tärkeä tapahtuma Centrian opiskelijarekrytoinnin näkökulmasta. Opiskelijalähettiläillä on myös mahdollisuus tuottaa sisältöä Centrian eri somekanaviin.  

Opiskelijalähettilästoiminnassa tärkeintä on positiivinen mieli ja halu kertoa omasta alasta ja opiskelusta Centriassa. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut esiintyjä, pääasia on, että olet innokas jakamaan tietoa oman alasi koulutuksesta ja rohkaisemaan nuoria hakeutumaan korkeakouluopintojen pariin. 

Haluatko hakea mukaan Centrian opiskelijalähettilääksi? Alta löydät tarkempia tietoja ja ohjeita hakemiseen liittyen. 

 • Kaikki Centrian opiskelijat ovat tervetulleita – alalla ei ole väliä  
 • Sinulta löytyy intoa, luovuutta ja ideoita – olet mahdollisesti somen ideanikkari ja osaat ideoida ja tuottaa eri kanaviin sopivaa sisältöä.  
 • Esiintymistaito on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään ja esiintymistaito kyllä karttuu työtä tehdessä. 
 • Sinua kuvaavat sanat positiivinen, sanavalmis, joustava ja oma-aloitteinen. Uskallat heittäytyä mukaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. 
 • Sinuun voi luottaa ja hoidat tehtäväsi sovitusti. Tukenasi ovat muut opiskelijalähettiläät sekä Centrian hakijapalvelujen tiimi, joten koskaan et jää yksin! 
 • Osaathan pitää myös hauskaa? Opiskelijalähettilästoiminta on työtä, jossa hyvä fiilis näkyy ja kuuluu! 

 • Koulutamme sinut opiskelijalähettilään tehtävään ja saat tekemästäsi työstä palkkion. 
 • Jokainen lähettiläs päättää itse, mihin tarjotuista työtehtävistä tarttuu. 
 • Pääset mukaan huippuun porukkaan! 
 • Opit hyödyllisiä työelämätaitoja ja saat rutkasti esiintymiskokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia. 
 • Pääset mukaan esittelemään Centriaa ja koulutuksia kouluvierailuille, messuille ja muihin tapahtumiin. Tapahtumat voivat olla virtuaali- tai livetapahtumia. 
 • Opiskelijalähettilään tehtävä muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Luonnistuuko sinulta yhteydenpito opojen kanssa tai haluatko olla mukana järjestämässä tapahtumia? Palatko halusta päästä kertomaan omasta alastasi toisen asteen opiskelijoille vai ovatko somesisällöt enemmän oma juttusi? Tehtävänkuvasi voi koostua useista eri tehtävistä. Sovimme jokaisen opiskelijalähettilään kanssa henkilökohtaisesti yksityiskohdista. 

Palkkaus

Lisäksi mahdolliset matkakulut, esim. bussi- tai junaliput tai oman auton käytöstä kilometrikorvaukset sekä mahdolliset majoituskustannukset.

Lisäksi mahdolliset matka- ja majoituskustannukset.

Content crew – sosiaalisen median sisällöntuotanto

Hakeminen

Kiinnoistuitko? Haku lähettilästiimiin on nyt avoinna!

Lisätietoja

Nea Koivisto

Markkinointisuunnittelija