Siirry sisältöön

Täydennä osaamistasi

Kaipaatko uusia haasteita vai haluatko päivittää taitojasi? Centria tarjoaa lyhyitä kursseja sekä laajempia opintokokonaisuuksia, joiden avulla voit opiskella uusia taitoja tai kehittää osaamistasi.

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutus on ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää koulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vastaavan osaamisen saavuttaneille. Erikoistumiskoulutukset ovat pitkäkestoisia koulutuksia, ja ne suoritetaan korkeakoulututkinnon jälkeen. Erikoistumiskoulutukset tukevat jo työelämässä olevien henkilöiden ammatillista kehitystä ja erikoistumista.

Erikoistumiskoulutuksen avulla työelämässä oleva henkilö voi syventää asiantuntijuuttaan ja suunnata osaamistaan uudelleen. Erikoistumiskoulutukset tukevat joustavasti uusien nousevien asiantuntijuusalueiden tarpeita. Erikoistumiskoulutus on uusi koulutusmuoto tutkintokoulutuksen ja täydennyskoulutuksen rinnalla.

Erikoistumiskoulutukset

Akuuttihoitotyön erikoistumiskoulutus

Kokkola Monimuotototeutus Hakuaika: 01.03.2022 – 22.05.2022
Sosiaali- ja terveysala

Muuntokoulutukset

Muuntokoulutus on suunnattu henkilöille, joilla on aiempi korkeakoulututkinto, opistoasteen tutkinto tai muu edellytetty tausta kyseiseen koulutukseen. Hakukelpoisuusvaatimukset ovat kuitenkin aina koulutuskohtaiset – voit tarkistaa ne kyseisen hakukohteen tiedoista. Aiempia opintoja luetaan hyväksi soveltuvin osin, ja koulutukseen voi kuulua täydentäviä opintoja.

Insinööri (AMK), Akkutekniikan muuntokoulutus

Kokkola / Ylivieska Monimuotototeutus Hakuaika: 15.03.2023 – 30.03.2023
Tekniikka Miesopiskelija sähköauton akun vieressä

Terveydenhoitaja (AMK), muuntokoulutus

Kokkola Monimuotototeutus
Sosiaali- ja terveysala

Tradenomi (AMK), digitaalisen liiketoiminnan muuntokoulutus

Kokkola Monimuotototeutus Haku päättyy: 15.09.2021
Liiketalous

Täydennyskoulutukset

Tarjoamme sekä valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia että yritys- tai yhteisöasiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia kaikilta Centrian koulutusaloilta: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, humanistinen ja kasvatusala sekä kulttuuri.

Täydennyskoulutukset

Kouluttajina toimivat ammattikorkeakoulun eri alojen asiantuntijat tai muu asiantuntijaverkosto. Täydennyskoulutuksiin voi osallistua joko kokonaan tai osittain verkkovälitteisesti.

Työvoimakoulutukset

Järjestämme yhteistyössä TE-toimiston kanssa eri alojen työvoimakoulutuksia TE-toimiston asiakkaille, työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutukset ovat ELY-keskuksen rahoittamia ja osallistujille maksuttomia. Koulutukset ovat pääasiassa korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattuja. Niissä kehitetään ja laajennetaan omaa osaamista ammattikorkeakoulutasoisissa opinnoissa.

Työvoimakoulutukset

Koulutukset ovat pääasiassa korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattuja. Niissä kehitetään ja laajennetaan omaa osaamista ammattikorkeakoulutasoisissa opinnoissa.

Muut koulutukset

Etkö löytänyt yrityksesi tarpeisiin sopivaa koulutusta? Täydennys- ja työvoimakoulutusten lisäksi järjestämme lyhyitä koulutuksia, joista monet räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopiviksi.

Avoin AMK

Jos tavoitteenasi on ammattitaidon vahvistaminen, uusi ammatti tai myöhempi tutkinto-opiskelu ammattikorkeakoulussa, on avoin ammattikorkeakoulu hyvä mahdollisuus osaamisen kehittämiseen. Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit myös opiskella itseäsi kiinnostavia aihealueita ilman tutkinto- tai ammatillisia tavoitteita.