Siirry sisältöön
Opiskelijoita työskentelee ryhmässä luokassa

Opiskele tutkinto

Oletko hakemassa ammattikorkeakouluun suorittamaan ensimmäistä korkeakoulututkintoasi vai haluaisitko jatkaa opintojasi suorittamalla ylemmän korkeakoulututkinnon? Harkitsetko alan vaihtoa tai osaamisalasi laajentamista? Tutustu tutkintokoulutuksiimme!

AMK-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, joka antaa sinulle valmiudet erilaisiin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Ammattikorkeakoulusta valmistuttuasi tutkintonimikkeesi jäljessä käytetään lyhennettä AMK

Tutustu koulutuksiin
Chemical engineering student Sakari Kankainen

Centria Master School – YAMK-tutkinnot

YAMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jolla syvennät asiantuntijuuttasi ja kehität osaamistasi työelämälähtöisellä otteella. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tutustu koulutuksiin
Kemiantekniikan opiskelija Riina Luomansuu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Muuntokoulutukset

Oletko suorittanut AMK-tutkinnon? Muuntokoulutuksen avulla voit valmistua uuteen ammattiin ja suorittaa uuden AMK-tutkinnon käyttämällä hyväksi jo hankkimaasi alan kokemusta ja taitoja.

Terveydenhoitajaopiskelija Liisa amfin portailla

Polkuopinnot vaihtoehtoisena reittinä tutkintoon

Polkuopiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä ja opinnot suorittamalla opiskelija voi saada hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluun.

Opiskelijoita viettämässä aikaa puistossa

Varaslähtö AMK-opintoihin väyläopinnoilla

Väyläopinnot ovat Centrian tarjoamia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden avulla voi jo lukio- tai ammattiopintojen aikana tutustua ammattikorkeakouluopintoihin.

Kolme opiskelijaa kävelee Kokkolassa kadulla opiskelijahaalarit päällään ja hymyilevät