Siirry sisältöön
Centrian henkilöstöä istuu Talonpojankadun kampuksen kahvilassa

Centria työpaikkana

Centrialaisena pääset itse rakentamaan työrooliasi ja osaamistasi mieluiseen suuntaan. Uskomme, että kehittämällä itseäsi kehität paitsi Centriaa, myös koko toimialuettamme. Siksi tuemme henkilöstömme kouluttautumista ja tarjoamme joustavan urapolun, jossa työ- ja vapaa-aika lyövät sopuisasti kättä keskenään.

Henkilöstön hyvinvointi sydämen asiana

Kampuksillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee 4 000 opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Riveissämme on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme maan kärkeen. Tärkein voimavaramme onkin osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja TKI-toimintaan.

Alasi asiantuntijana päätät itse työstäsi. Työhuoneenasi on koko viihtyisä ja nykyaikainen kampuksemme. Tarjoamme laajat mahdollisuudet etätyöskentelyyn, mutta niin mukavan työyhteisön, että et välttämättä malta jäädä kotiin. Työntekijänämme hyvinvointisi on meille sydämen asia. Henkilöstöetumme kestävät kilpailun – esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi.

“Täällä pärjää kun oot ihan vaan oma ittes”

Olemme mukana KokkolaWorks-kampanjassa, jossa seurataan Kokkolassa syntyneen ja kaupungissa elämänsä ensimmäiset vuosikymmenet viettäneen näyttelijän ja Putous-tähden Nicklas Pohjolan toilailuja niin Kokkolan kaupungin kaduilla kuin alueen työpaikoillakin. Kampanjan videoilla pääset tutustumaan Keski-Pohjanmaan maakunnan vireään ykköskaupunkiin ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Niitä on nimittäin runsaasti ja monipuolisesti kaikenlaisille osaajille.

Tutustu myös näihin

Avoimet työpaikat

Sinustako centrialainen? Meillä pääset tekemään työstäsi itsesi näköisen ja kehittymään toivomaasi suuntaan. Tutustu avoimiin paikkoihimme.

Avoimet työpaikat

Henkilöstöliikkuvuus

Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuksia osallistua kansainväliseen korkeakouluyhteistyöhön ja kehittää kansainvälisyysosaamista opettaja- ja henkilöstövaihdossa.

Lue lisää