Siirry sisältöön
Ryhmä centrialaisia koulutuksessa

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset

Onko organisaatiossasi koulutustarpeita jollakin seuraavista aloista: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, kulttuuriala tai humanistinen ja kasvatusala? Koulutuspalvelumme tarjoavat valmiita täydennyskoulutuksia sekä räätälöityjä asiakaskohtaisia koulutuksia yritysten osaamisen täydentämisen tarpeisiin.

Räätälöidyt koulutukset tarpeisiinne

Asiakaskohtainen koulutus suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation edustajien kanssa ja se toteutetaan sisällöllisesti, laajuudeltaan ja ajallisesti täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Koulutusta laadittaessa huomioidaan myös asiakkaan toiveet opetusmenetelmistä ja opetustavasta. Koulutusta järjestetään myös englannin ja ruotsin kielellä.

Valmiit täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutustarjonnastamme löytyy valmiiksi laadittuja opintojaksoja koulutusaloiltamme. Koulutuksissa käytetään opetusmenetelmiä, jotka tukevat monipuolista oppimista ja asioiden omaksumista siten, että ne voidaan välittömästi soveltaa käytäntöön. Täydennyskoulutuksiin voi osallistua myös joko kokonaan tai osittain verkon välityksellä. Kouluttajina toimivat ammattikorkeakoulun eri alojen erityisasiantuntijat tai muu asiantuntijaverkosto.

Esimerkkejä toteutetuista koulutuksista

Olemme toteuttaneet räätälöityjä koulutuksia ryhmille esimerkiksi seuraavista aiheista:

Ota yhteyttä

Ethän epäröi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, jotta voimme yhdessä miettiä ratkaisua koulutustarpeisiinne.

Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö


Hannele Häli

Koulutuspäällikkö


Kuvassa  Centrian koulutuspäälliköt Hannele Häli (vas.) ja Marianne Hirn.