Siirry sisältöön
Opiskelijoita työskentelee läppärillä

Koulutuspalvelut

Yrityksen liiketoiminnan kehityksen ja kilpailuedun varmistamiseksi avainasemassa on osaava henkilöstö. Osaamisen täydentäminen ja kehittäminen ovat ammattitaidon laajentamista ja syventämistä, jatkuvaa oppimista.

Täydennyskoulutus

Tarjoamme valmiita täydennyskoulutuksia joita voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti.

Centrialaisia istumassa oransseissa akustiikkatuoleissa ja juttelemassa

Työvoimakoulutus

Järjestämme yhteistyössä TE-toimiston kanssa eri alojen työvoimakoulutuksia TE-toimiston asiakkaille, työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Opiskelijoita juttelee pyöreän pöydän ympärillä

Asiakaskohtaiset koulutukset

Asiakaskohtainen koulutus toteutetaan sisällöllisesti, laajuudeltaan ja ajallisesti täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Naisen kädet pitelevät kynää

Koulutuspalvelut apunasi – osaamisen täydentäminen ja kehittäminen on pääoma 

Centrian koulutuspalvelut on apunasi osaamisen kehittämisessä. Tarjoamme selkeitä koulutusratkaisuja niin yksilöiden, yritysten kuin organisaatioiden toiminnan ja osaamisen kehittämiseen. Koulutustarjonnastamme on valittavissa valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia sekä yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja asiantuntijapalveluita. 

Työelämälähtöisiä työvoimakoulutuksia, sekä Rekry,- Muutos- ja TäsmäKoulutus, toteutamme yhteistyössä TE-toimistojen kanssa. 

Sinun tai yrityksesi tukena koulutuspalvelutiimissä ovat koulutuspäälliköt Hannele Häli ja Marianne Hirn, sekä koulutussihteeri Riikka Tervonen. Ota yhteyttä ja löydetään yhdessä sinulle tai yrityksellesi ratkaisut osaamisen kehittämiseen. 

Referenssit

Yhteystiedot

Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö


Hannele Häli

Koulutuspäällikkö


Riikka Tervonen

Koulutussihteeri