Siirry sisältöön

Kehittämis- ja koulutuspalvelut

Tutkimus- ja kehitys toimintamme on yritysten ja yhteisöjen kumppani kilpailukyvyn kasvattamisessa. Tavoitteenamme on tuoda monialainen osaamisemme asiakkaidemme hyödyksi tuotekehitykseen, yrittäjyyteen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälisyyteen.  

Yritysten kumppani tutkimuksessa ja kehittämisessä

Tarjoamme palvelutoimintamme kautta ajantasaista teknologiatietoa ja uusimman teknologian sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelutoiminta käsittää Centriassa kaikki yrityksille ja yhteisöille tarjottavat kehittämis- ja koulutuspalvelut.  Hyödynnämme palveluissamme laajan asiantuntijajoukkomme osaamista ja monipuolisten laboratorioidemme laitteistoja. Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tutkimus- ja kehityspalveluiden, asiantuntijapalveluiden ja koulutuspalveluiden avulla.

Monipuolisten kehittämis- ja koulutuspalveluiden lisäksi tarjoamme seminaareja sekä konsultointeja kaikilta koulutusaloiltamme: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, humanistinen ja kasvatusala sekä kulttuuri.

Kehittämispalvelut

Hyödynnämme palveluissamme laajan asiantuntijajoukkomme osaamista ja monipuolisten laboratorioidemme laitteistoja. Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tutkimus- ja kehityspalveluiden, täydennyskoulutuspalveluiden ja laaja-alaisen projektitoiminnan avulla.

Koulutuspalvelut

Meiltä saat tukea yritysten sekä organisaatioiden toiminnan ja osaamisen kehittämiseen. Tarjonnastamme löydät sekä valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia että asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Lisäksi tarjoamme seminaareja sekä konsultointeja kaikilta Centria-ammattikorkeakoulun koulutusaloilta: