Siirry sisältöön
Tapahtumat

Energiatehokkuuswebinaari

Energiatehokkuuteen keskittyvä, GREENER-hankkeen online-seminaari järjestetään torstaina 16.6.2022 alkaen klo 13.00. Iltapäivällä pidetään myös hankkeen päätöswebinaari, jossa kootaan yhteen hankkeen toiminta ja tulokset.

16.6.2022 klo 13:00

Vapaa pääsy

Ilmoittaudu tapahtumaan

GREENER-klusteriprojekti on koonnut toimivia energiakäytäntöjä ja innovatiivisia energiapalveluja jakaakseen ja lisätäkseen energiatehokkaiden resurssien skaalautuvuutta asumisessa ja julkisissa infrastruktuureissa NPA-ohjelma-alueella.

Loppukonferenssi ja seminaari kokoavat yhteen energia-asiantuntijat, tutkijat, pk-yritykset, aluepoliittiset viranomaiset ja suuren yleisön jakamaan opittuja asioita ja kokemuksia sekä lisäämään tietoisuutta uusimmista energiaratkaisuista NPA-alueella.

GREENER klusteroi 3 (SMARCTIC, LECo, h-CHP) Pohjoinen periferia ja Arktinen- ohjelman hyväksymää kansainvälistä hanketta lisätäkseen tietoisuutta, saada kriittistä massaa ja siirtää tietoa uusimmista energiaratkaisuista viranomaisille, yhteisöille ja yrityksille koko NPA-alueella. ERNACTin, CENTRIAn ja Oulun yliopiston yhteiset ponnistelut johtavat näiden ratkaisujen laajempaan käyttöönottoon ja skaalautuvuuden lisääntymiseen asunto- ja julkisissa infrastruktuureissa.

Lisätietoja

Heidi Kanala-Salminen

TKI-päällikkö