Siirry sisältöön
Interreg BSR Co -founded by the European Union logo
Vihreät lehdet oksassa

eRural resilience

eRural Resilience – Creating resilient rural communities in BSR based on the opportunities of digital bio businesses -hanke tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa on joukko työkaluja, jotka molemmat muuttavat kohderyhmät täysin päteviksi e-bio-liiketoiminnan kannattajiksi ja mahdollistavat e-bio-liiketoiminnan nopean käynnistämisen.

Toimiala: Digitalisaatio

Projektin kesto: 1.11.2023 – 31.10.2026

Toiminta-alue: Kansainvälinen

Rahoittajat: Interreg Baltic Sea Region

https://interreg-baltic.eu/project/erural-resilience/

Projektipäällikkö: Leni Forsberg

Maaseudun viranomaiset ja yritysten edistämiselimet edistävät paikallisia yrityksiä maaseudulla, jotka voivat muuntaa uusiutuvia biologisia resursseja korkeammin arvostetuiksi tuotteiksi. Rajoitetut paikalliset markkinat eivät ole riittävän suuria asiakkaille, joten tämä uusi bioyritysten edistäminen on liitettävä digitalisaatioon, jonka painopiste on kaupunkien tai kansainvälisten markkinoiden kattamisessa. Kutsumme niitä e-bio-yrityksiksi.

eRural Resilience tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa on joukko työkaluja, jotka molemmat muuttavat kohderyhmät täysin päteviksi e-bio-liiketoiminnan kannattajiksi ja mahdollistavat e-bio-liiketoiminnan nopean käynnistämisen.


Ota yhteyttä

Leni Forsberg

TKI-asiantuntija