Siirry sisältöön
Ryhmä centrialaisia työskentelee pöydän ääressä

Kehitysprojektin valmistelu

Avustamme kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä toiminnan kehitysrahoituksen hakemisessa kansallisista ja kansainvälisistä rahoituskanavista.

Kehitysprojektin käynnistäminen ja rahoituksen hakeminen helpoksi

Palvelumme helpottaa yrittäjien, hallitusten edustajien, toimitusjohtajien ja kehityksestä vastaavien henkilöiden työtä tarjoamalla osaamista ja resurssia kehitysprojektin suunnitteluun ja rahoitushakemuksen valmisteluun.

Neuvoja ja työpanosta kehitysprojektin käynnistämiseen kansallisella tai kansainvälisellä tukirahoituksella

Palvelumme tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihin. Asiantuntijamme kartoittavat kanssanne keskeisimmät kehityskohteet ja neuvovat, millaista rahoitusta kehityksen tueksi on mahdollista saada. Tarjoamme kokeneiden asiantuntijoidemme työpanoksen avustamaan teitä projektisuunnitelman ja rahoitushakemuksen laatimisessa. Tarvittaessa avustamme myös rahoitusneuvotteluissa rahoittajien ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarjoamme apua myös projektin hallinnointiin.

Palvelulupauksemme

Helpotamme työtänne, nopeutamme kehitysprojektinne rahoituksen hakua ja nostamme todennäköisyyttä saada tukirahoitusta.

Referenssit

Asiantuntijoillamme on pitkä ja laaja kokemus tutkimus- ja kehityshankkeiden valmistelusta ja rahoituksen hakemisesta. Hallinnoimme vuosittain 70–100 projektia ja valmistelemme kymmeniä rahoitushakemuksia. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ELY-keskusten, Business Finlandin ja erilaisten kansainvälisten rahoittajatahojen kanssa.

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska 

Asiantuntija tekee materiaalitutkimusta tietokoneella

Katso kaikki asiantuntijapalvelumme

Centrian asiantuntijapalveluvalikoimasta löytyy tukea muun muassa yritysten ja yhteisöjen palveluiden kehittämiseen. Asiantuntijamme tukevat teitä tarpeidenne mukaisesti. Valikoimastamme löytyy apua myös yritysten messuosallistumisten toteuttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Kehitysprojektin valmistelupalvelumme avustaa kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä tutkimus- ja kehitysrahoitushakemuksen valmistelussa. Lean-palvelun avulla etsitään ratkaisuja yrityksien tuotantoprosessien tehokkuuden haasteisiin.