Siirry sisältöön
Messuhalli, jossa messut käynnissä

Messut ja tapahtumat

Centria toteuttaa avaimet käteen -periaatteella toimivia messuosallistumisia yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kokonaisvaltaista messupalvelua pieniin ja isoihin tarpeisiin

Suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun myös teidän toiveidenne mukaisen osaston kokonaisvaltaisella messupalvelupaketillamme. Se sisältää kaiken suunnittelusta ja rakentamisesta tarjoiluihin ja kunnossapitoon. Asiakaskuntaamme kuuluu niin mikroyrityksiä, suuryrityksiä kuin erilaisia yritysryhmittymiäkin. Otamme haltuun laajasti erilaiset tapahtumat ja toimialat.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi osallistumisen kotimaisille tai ulkomaisille messuille omalla tai yhteisosastolla

Räätälöimme tarpeidenne mukaisen oman osaston tai kokoamme sopivan yhteisosaston niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin tapahtumiin. Tunnemme messutapahtumapaikat, toimijat ja käytännöt. Otamme huomioon messunäkyvyyteen liittyvät asiat ja olemme yritysten palveluksessa koko messuprojektin ajan, myös tapahtumassa paikan päällä.

Messukalenteri 2024

5.-9.6.2024 ILA Berlin / Berliini, Saksa / Ilmailu- ja avaruusteollisuus 

21.-24.8.2024 Elmia Lastbil / Jönköping, Ruotsi / Hyötyajoneuvomessut 

1.-3.10.2024 Alihankinta / Tampere / Alihankinta 

8.-10.10.2024 Finnbuild / Helsinki / Rakennus- ja talotekniikka 

16.-18.10.2024 VVS-Dagene / Lillestrom, Norja / LVI-energia ja ympäristötekniikka 

12.-14.11.2024 Filtech / Köln, Saksa / Filtertekniikka 

12.-14.11.2024 Elmia Subcontractor / Jönköping, Ruotsi / Alihankinta 

Referenssit

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Johanna Ojala

Messupäällikkö


Katariina Heikkilä

Messupäällikkö


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska 

Asiantuntija tekee materiaalitutkimusta tietokoneella

Katso kaikki asiantuntijapalvelumme

Centrian asiantuntijapalveluvalikoimasta löytyy tukea muun muassa yritysten ja yhteisöjen palveluiden kehittämiseen. Asiantuntijamme tukevat teitä tarpeidenne mukaisesti. Valikoimastamme löytyy apua myös yritysten messuosallistumisten toteuttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Kehitysprojektin valmistelupalvelumme avustaa kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä tutkimus- ja kehitysrahoitushakemuksen valmistelussa. Lean-palvelun avulla etsitään ratkaisuja yrityksien tuotantoprosessien tehokkuuden haasteisiin.