Siirry sisältöön
Ryhmä centrialaisia työskentelee Talonpojankadun kampuksen amfin punaisilla portailla

Palvelumuotoilu

Tarjoamme monialaista osaamista palveluiden kehittämiseen.

Palvelumuotoilusta tehoa organisaation toimintaan

Asiantuntijoidemme kanssa voit kehittää parempia palveluita toimialasta riippumatta. Palvelumuotoilun avulla voit hyödyntää organisaatiosi resursseja tehokkaammin, kehittää liiketoimintaa ja palveluiden laatua, kasvattaa henkilöstön osaamista sekä parantaa asiakaskokemusta.

Asiakkainamme ovat eri alojen yritykset ja yhteisöt, joilla on kehittämistarpeita omien prosessien tai palveluiden kanssa. Palvelumuotoilun menetelmien avulla voit kehittää sekä sisäisiä, että ulkoisia palveluita ja prosesseja.

Asiakkaalle lisäarvoa palveluprosessien tehostamisesta

Tavoitteenamme on kehittää yhdessä asiakasorganisaation kanssa sujuvia ja asiakaslähtöisiä palveluita. Työskentely kehittämisprosessin aikana on vuorovaikutteista ja kokonaisvaltaista asiakas- ja työntekijäkokemuksen suunnittelua. Kehitystyötä tehdään osallistamisen, visualisoinnin ja kokeilujen kautta palvelumuotoilun menetelmin.

Kehittämistavoitteeksi voidaan asettaa esimerkiksi asiakastyytyväisyyden lisääntyminen, uusien asiakkaiden tavoittaminen ja organisaation toiminnan kehittyminen. Tehokkaassa työskentelyssä on oleellista kehittämiskohteen selkeä rajaaminen ja avainhenkilöiden osallistaminen. Centrian asiantuntijat tarjoavat ulkopuolisen näkökulman, uusia välineitä ja menetelmiä tulokselliseen kehittämistyöhön. Asiantuntijoillamme on usean vuoden kokemus prosessien ja palveluiden kehittämisestä.

Erityisosaamistamme ovat palvelusimulaatio ja empatiakokeilut.

Referenssit

proagria, kpk yhtiöt, khrm, kokkola energiaverkot

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Johanna Hautamäki

TKI-asiantuntija


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska 

Asiantuntija tekee materiaalitutkimusta tietokoneella

Katso kaikki asiantuntijapalvelumme

Centrian asiantuntijapalveluvalikoimasta löytyy tukea muun muassa yritysten ja yhteisöjen palveluiden kehittämiseen. Asiantuntijamme tukevat teitä tarpeidenne mukaisesti. Valikoimastamme löytyy apua myös yritysten messuosallistumisten toteuttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Kehitysprojektin valmistelupalvelumme avustaa kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä tutkimus- ja kehitysrahoitushakemuksen valmistelussa. Lean-palvelun avulla etsitään ratkaisuja yrityksien tuotantoprosessien tehokkuuden haasteisiin.