Siirry sisältöön
Kuvassa Centrian nesteytysyksikkö.

Centria Lean

Prosessien tehostuspalvelu tuotannollisille yrityksille. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat tuotannolliset yritykset, joilla on tarve parantaa yrityksen kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Lean-analyysillä kohti jatkuvaa parantamista

Lean-toimintaan siirtyminen tarkoittaa yrityksissä lähtemistä jatkuvan parantamisen tielle. Lean ei ole kertaluontoinen projekti joka päättyy joskus, vaan jatkuvaa kehittymistä paremmaksi. Teemme yritykselle nykytila-analyysin, jossa selvitetään tuotannon tehokkuus, käyttöaste ja laaduntuottokyky. Analyysin pohjalta laadimme vaiheittaisen suunnitelman Lean-toimintaan siirtymiseksi.

Tuotantoprosessin kehityspotentiaalilaskelma ja kehityssuunnitelma

Nykytila-analyysimme antaa yritykselle arvion kehityspotentiaalista:

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Elisa Saarela

TKI-koordinaattori


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska 

Kuvassa ruiskumaalausta

Katso kaikki tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut

Tuotannon ja prosessien kehittämispalvelumme tukevat teollisuuden, palvelualojen ja julkisen sektorin toimintaa.Kaikkia toimialoja yhdistäviä teemoja prosessien kehittämisessä ovat laatu, turvallisuus ja toiminnan tehokkuus. Autamme näiden kehittämisessä muun muassa laatujärjestelmiin, tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tai vaatimuksenmukaisuuden osoittamiseen liittyvillä palveluilla.

Teollisuuden ja palvelualojen toimijoita palvelemme tuotantoprosessien ja -teknologioiden kehittämisellä ja soveltamisella uusiin käyttökohteisiin. Palveluvalikoimastamme löytyy useita mittaus- ja testaus- sekä simulointituotteita tuotantoprosessien toimivuuden varmistamiseen ja kehittämiseen.