Siirry sisältöön
Kuvassa pintakäsittelyelementtiä siirretään

Pintakäsittelyaineiden linjakoeajot

Linjakoeajoissa asiakas voi testata ja vertailla eri pintakäsittelyaineiden soveltuvuutta omille tuotteilleen Centrian teollisuusmittakaavan pintakäsittelylinjalla laboratorio-olosuhteissa.

Koeajot keskeyttämättä omaa pintakäsittelytuotantoa

Säästä testaamalla uusi pintakäsittelyaine ennen sen siirtämistä omaan tuotantoonne. Varmista pintakäsittelyaineen soveltuvuus yrityksenne pintakäsittelylinjalle ja tuotteille. Valitse hinta-laatusuhteeltaan sopivin pintakäsittelyaine

Uuden pintakäsittelyaineen sisäänajo on nyt entistä helpompaa!

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Petri Wirkkala

TKI-asiantuntija


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Pintakäsittelyaineiden linjakoeajot
Joutsentie 11, 84100 Ylivieska

Kuvassa ruiskumaalausta

Katso kaikki tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut

Tuotannon ja prosessien kehittämispalvelumme tukevat teollisuuden, palvelualojen ja julkisen sektorin toimintaa.Kaikkia toimialoja yhdistäviä teemoja prosessien kehittämisessä ovat laatu, turvallisuus ja toiminnan tehokkuus. Autamme näiden kehittämisessä muun muassa laatujärjestelmiin, tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tai vaatimuksenmukaisuuden osoittamiseen liittyvillä palveluilla.

Teollisuuden ja palvelualojen toimijoita palvelemme tuotantoprosessien ja -teknologioiden kehittämisellä ja soveltamisella uusiin käyttökohteisiin. Palveluvalikoimastamme löytyy useita mittaus- ja testaus- sekä simulointituotteita tuotantoprosessien toimivuuden varmistamiseen ja kehittämiseen.