Siirry sisältöön
Emc laboratorio kuvassa

EMC-testaus

Suunnitteletko uutta laitetta markkinoille vai tuotko maahan uusia laitteita? Tarjoamme EMC-testauspalvelua sähkölaitteiden valmistajille ja maahantuojille.

Luotettava määritys laitteiden sähkömagneettisen häiriön siedolle ja häiriöpäästöille

Sähkölaitteiden on täytettävä EU:n tai muun markkina-alueen vaatimat standardit ennen kuin niitä voidaan myydä EU:n alueella. Tästä syystä kaikkien sähkölaitteiden on vastattava sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevaa direktiiviä (EMC-direktiivi). Huolehdimme laitteiden EMC-testauksesta, jotta voitte varmistua laitteiden häiriön siedosta ja häiriöpäästöistä.

Käytössämme on ajanmukainen ja luotettava testauskalusto. Halutessaan asiakas voi osallistua laitteensa testaustapahtumaan.

Referenssit

Nordiclights, Beamex

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa mahdollisten EMC-ongelmien ratkaisuissa.

Tapio Kunelius

TKI-asiantuntija


Joni Heikkilä

TKI-asiantuntija


Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
EMC-testaus  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska 

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.