Siirry sisältöön
Asiantuntija työskentelee tietokoneella ohejlmoinnin parissa

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistokehitys ja -suunnittelupalveluina yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja haasteisiin.

Joustavaa ja monipuolista ohjelmistokehitystyötä asiakkaiden tarpeiden mukaan

Asiakkaitamme ovat tällä hetkellä niin pienet kuin keskisuuretkin yritykset, joilla on tarve kehittää jotain uutta tai päivittää vanhaa. Ohjelmistokehityksessä tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas ja pyrimme myös läpinäkyvyyteen, jonka myötä asiakas on tietoinen ohjelmistokehityksen etenemisestä.

Yksilöllisiä ratkaisuja ohjelmistotarpeisiinne vahvalla asiantuntemuksella

Palvelumme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja, jotka tukevat nykyisen liiketoiminnan prosesseja sekä mahdollistavat uuden liiketoiminnan syntymistä. Asiakas saa omaan arvoketjuunsa lisäarvoa ja palveluita kustannustehokkaasti, luotettavasti, vaivattomasti.

Palvelumme kautta asiakas saa tarpeensa mukaan muun muassa ohjelmisto- ja sovelluskehitystä, sovellustestausta, web-pohjaisten järjestelmien suunnittelua ja toteutusta, tietokantojen hyödyntämistä toiminnanohjaus-, tilaus- ja suunnittelujärjestelmien kehityksessä, graafista ohjelmointia, sulautettujen järjestelmien ohjelmointia ja integrointia laajempiin järjestelmiin.

Centria tarjoaa myös vaatimusmäärittelyjä, joiden avulla asiakas voi kilpailuttaa ohjelmistokehitystä tarjoavia yrityksiä. Tähtäämme pysyvään, pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja olemme luottokumppani.

Referenssit

huld, orbis/systems

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.