Siirry sisältöön
Asiantuntija seisoo olosuuhdetestauslaitteen vieressä

Olosuhdetestaus

Standardien mukaan tehdyt testit antavat tarkkaa ja puolueetonta tietoa tuotteen eri ominaisuuksista.

Puolueetonta testauspalvelua joustavasti ja nopeasti

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat elektroniikan, ajoneuvojen, työkoneiden sekä ikkuna- ja ovituotteiden valmistajat. Tuotekehityksestä ja laadusta vastaavat asiantuntijat voivat sovittaessa olla mukana seuraamassa testejä, jolloin palaute on välitöntä ja vuorovaikutteista.

Kestävätkö valmistamanne tuotteet ympäristön aiheuttamat rasitukset?

Korkeat ja matalat lämpötilat, korkea ilman suhteellinen kosteus ja suolasumu rasittavat tuotteita niiden elinkaaren ajan. Sopivilla testeillä valmistaja varmistaa että tuote toimii luvatuissa ympäristöolosuhteissa.

Laadukas tuote kestää kovatkin ympäristön aiheuttamat rasitukset. Pystymme luomaan hallittuja ilmasto-olosuhteita, testattavan tuotteen aiheuttamasta, jopa 7 kw lämpökuormasta huolimatta.

Tuotekehitystestejä tehtäessä voidaan vertailla eri komponenttien toimivuutta tuotteessa ja näin löytää kustannustehokkaita ratkaisuja laadukkaan tuotteen valmistamiseksi.

Tarjoamme joustavaa ja nopeaa testauspalvelua vuosien kokemuksella.

Testitapahtuma dokumentoidaan ja asiakas saa mittausdatan sekä mittauspöytäkirjan valokuvineen käyttöönsä. Palvelua täydentävät myös muut monipuoliset Centrian palvelukokonaisuudet.

Referenssit

pihla, herrmans, enics

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Pasi Polvi

TKI-asiantuntija


Riku Niva

TKI-kehittäjä


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Olosuhdetestaus
Joutsentie 11, 84100 Ylivieska 

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.