Siirry sisältöön
Asiantuntijoita työstämässä pintakäsiteltyä ikkunaa

Ovi- ja ikkunatestaus

Puolueetonta testauspalvelua joustavasti ja nopeasti ovien ja ikkunoiden tuotekehityksen tueksi.

Tarjoamme joustavaa ja nopeaa testauspalvelua vuosien kokemuksella

SFS-EN standardien mukaan tehdyt testit antavat tarkkaa ja puolueetonta tietoa tuotteen eri ominaisuuksista. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat ikkuna- ja ovivalmistajat, ikkuna- ja ovikomponenttien valmistajat sekä ajoneuvojen ja työkoneiden valmistajat. Tuotekehityksestä ja laadusta vastaavat asiantuntijat voivat sovittaessa olla mukana seuraamassa testejä, jolloin palaute on välitöntä ja vuorovaikutteista.

Vastaako ikkuna, ovi tai niihin liittyvät komponentit standardeissa asetettuihin vaatimuksiin?

Ilman- ja sateenpitävyys sekä tuulenpaineen kestävyys, toistuvan avaamisen- ja sulkemisenkestävyys ja käyttäytyminen eri ilmaolosuhteiden välissä ovat testejä joilla voidaan varmistaa tuotteen laatu ja vastaavuus harmonisoidun tuotestandardin vaatimuksiin.

Tuotekehitystestejä tehtäessä voidaan vertailla eri komponenttien toimivuutta tuotteessaan ja näin löytää kustannustehokkaita ratkaisuja laadukkaan tuotteen valmistamiseksi.

Mikroyrityksille voidaan tuottaa myös CE-merkintään liittyvä dokumentaatio.

Puolueeton lausunto tuotteen ominaisuuksista

Testitapahtuma dokumentoidaan ja asiakas saa mittausdatan sekä mittauspöytäkirjan valokuvineen käyttöönsä. Palvelua täydentävät myös muut monipuoliset Centrian palvelukokonaisuudet.

Referenssit

pihla

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Pasi Polvi

TKI-asiantuntija


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Ovi- ja ikkunatestaus
Joutsentie 11, 84100 Ylivieska

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.