Siirry sisältöön
Säätestauslaite esittelyssä

Säätestaus

Onko yrityksenne vaihtamassa tuotteita tai materiaaleja ja haluatte varmistua tuotteenne säänkestävyydestä? Oletteko kehittämässä uutta pintakäsittelyainetta?

Palvelu tuotekehityksen tarpeeseen

Tuotekehityksenne tueksi Centria tarjoaa nopeutettua säätestausta QUV-kaapissa sekä säätestausta ulkokentällä. Palvelujen avulla voimme selvittää tuotteen säärasituskestävyyden asiakkaan haluamalla tavalla.

Standardisoitua testauspalvelua Centriasta

Palvelun avulla voit selvittää tuotteen sääkestävyyden nopeasti ja puolueettomasti. Asiakkaamme voi perustaa tuotekehityksen luotettavaan ja oikeelliseen tuotetietoon palvelumme kautta. Yrityksen on mahdollista tuottaa lisäarvoa testatun tuotetiedon avulla omille asiakkailleen.

Varmistu tuotteen säänkestävyydestä

Centria testaa tuotteenne luotettavalla laitteistolla ja menetelmällä. Asiantuntijamme omaavat vahvan osaamisen ja kokemuksen useista erilaisista säänkestävyystestauksista. Asiakkaamme saa vertailukelpoisen standardien mukaisen testaustuloksen ja puolueettoman lausunnon testituloksesta sekä luotettavaa tietoa tuotekehitykseen, myyntiin ja markkinointiin.

Referenssit

pihla, tikkurila

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Säätestaus
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.