Siirry sisältöön
Asiantuntija tarkastelee materiaalitutkimusta tietokoneella

Vedenläpäisevyyden arviointi

Tekeekö yrityksenne pintakäsiteltyjä tuotteita, joiden tulee kestää kosteita sääolosuhteita? Haluatteko varmistua pintakäsittely-yhdistelmänne toimivuudesta äärimmäisessä kosteusrasituksessa? Tuotekehityksen tueksi Centria tarjoaa palvelua, jonka avulla voitte arvioida pintakäsittelyaineen vedenläpäisevyyden.

Standardinmukaista testauspalvelua

Palvelun avulla yrityksesi saa selville tuotteen vedenläpäisevyyden hallitusti ja puolueettomasti. Voit kehittää tuotettasi luotettavan testatun tuotetiedon avulla sekä välittää testauksen avulla tuotetun oikeellisen tiedon omille asiakkaillesi. Arviointi suoritetaan standardin SFS-EN 927-5 mukaisesti. Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus pintakäsittelystä ja siihen liittyvistä testauksista.

Selvitä tuotteesi vedenläpäisevyys

Palvelun kautta saatte raportoitua, puolueetonta ja luotettavaa tietoa teknisen tuen, myynnin ja markkinoinnin avuksi. Vertaile eri pintakäsittely-yhdistelmien vedenläpäisevyysominaisuuksia ja varmistu pintakäsittelyaineen toimivuudesta äärimmäisissä kosteusolosuhteissa.

Referenssit

teknos, international thermol wood associatio

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä nopeasti ja joustavasti.

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö


Käynti- ja toimitusosoite

Centria-ammattikorkeakoulu Oy  
Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Katso kaikki tuotekehityspalvelumme

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.