Siirry sisältöön
Tapahtumat

Tulevaisuusaamu / Sinustako tulevaisuusagentti?

Jatkuvat muutokset ovat arkea monessa työpaikassa. Tulevaisuustaidot tukevat kykyä taklata ja hyödyntää muutoksia, kansalaistaidoiksikin niitä voisi jo tituleerata. Millaista tulevaisuustietoa asiantuntijatyössä tarvitaan, entä miten tarttua toimeen ja innostaa oma työyhteisö kokeilemaan jotain uutta?

1.6.2022 klo 09:00

Zoom

Vapaa pääsy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Jos olet kiinnostunut kehittämään tulevaisuusosaamistasi ja vahvistamaan omaa ja työyhteisösi muutoskykyä, pyöräytä kesäkuu käyntiin Tulevaisuusaamusta. Päästämme tuolloin ääneen tiukan muttei totisen tulevaisuustiimin eli äänessä Hanna-Kaisa Aalto Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta ja juuri päättyvän ensimmäisen tulevaisuusagenttikoulutuksen osallistujia eri toimialoilta Uudeltamaalta, Päijät-Hämeestä ja Keski-Pohjanmaalta. Tulevaisuusaamu on ilmainen ja kaikille avoin verkkotilaisuus asiantuntijatyötä tekeville.

Tilaisuuden tarkempaan agendaan voit tutustua täällä!

Ilmoittaudu Tulevaisuusaamuun 30.5.2022 mennessä tästä!  Saat paluuviestissä Zoom-linkin tapahtumaan.

Tulevaisuusaamussa kerrotaan Tulevaisuusagenttikoulutuksesta. Koulutus on osa Bounce Forward -hankkeen toimia, johon voivat hakeutua Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Keski-Pohjanmaan alueiden pk-yrityksissä sekä muissa organisaatioissa toimivat asiantuntijat ja esimiehet. Ensimmäinen koulutus käynnistyi tammikuussa 2022 ja toinen syksyllä 2022. Puoli vuotta kestävässä koulutuksessa on verkkototeutustavan lisäksi aluekohtaisia lähitapaamisia. Mukaan tähän ilmaiseen koulutukseen voi lähteä ilman ennakko-osaamista.

Tilaisuuden toteuttaa Bounce Forward – Resilienssiä työelämään (ESR) –hanke. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Centria-ammattikorkeakoulu toimii hankkeen osatoteuttajana Lab-ammattikorkeakoulun ollessa päätoteuttaja.

Lisätietoja

Riina Varila

TKI-asiantuntija