Siirry sisältöön

Ura- ja rekrytointipalvelu Centria Jobi

Centria Jobi on opiskelijoiden ja työelämän kohtauspaikka, jossa työnantajat voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimista työpaikoista, harjoittelupaikoista, opinnäytetyön aiheista, projektitöistä ja tapahtumista.

Voit luoda oman profiilisi Centria Jobiin jo opintojen alusta alkaen. Oman profiilin voi piilottaa tai poistaa milloin vain haluaa. Palvelu on käytössä myös opintojen jälkeen. Voit arvioida omaa osaamistasi avainsanoilla. Palvelu yhdistää tekoälyä hyödyntäen sopivat työnhakijat ja työpaikat osaamisen ja avainsanojen perusteella. 

Voit halutessasi lisätä profiiliisi esimerkiksi portfolion, linkin LinkedIniin, kuvia sekä lyhyen esittelyvideon. Palvelua voi käyttää sekä mobiilisovelluksella että selaimen kautta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelusta löydät työpaikkojen lisäksi myös harjoittelupaikkoja, projektityömahdollisuuksia, opinnäytetyöpaikkoja, tapahtumia ja koulutuksia.

Työnantajat julkaisevat palveluun opiskelijoille suunnattuja työpaikkoja maksuttomasti. Palvelussa työnantajat voivat tarkastella tulleita hakemuksia ja ottaa potentiaalisiin kandidaatteihin yhteyttä helposti chatin avulla. Työnantajat voivat myös palvelun haavi-toiminnolla hakea suoraan tarpeeseensa sopivia opiskelijoita.

Aloita Centria Jobin käyttäminen lataamalla ilmainen Tiitus App sovelluskaupoista (Google Play ja Appstore) ja valitse toimialueeksi Centria-ammattikorkeakoulu. Voit myös käyttää palvelua selaimen kautta.

Teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteyttä tähän osoitteeseen: support@tiitus.fi

Lisätietoja

Sanna-Kaisa Karvonen

TKI-asiantuntija / Lehtori (opinto-ohjaaja)


Anni-Maija Viitasaari

Asiantuntija (uraohjaaja)