Siirry sisältöön

Artikkelilista-lohkon esimerkki

Ut vehicula nisi mi, sed interdum metus tempor vel. Duis quis viverra arcu, consectetur venenatis neque. Maecenas lobortis vestibulum urna id tempus. Quisque euismod nisl a tellus varius ullamcorper. Morbi aliquam purus ac ornare aliquam. In posuere ligula non orci gravida, eu egestas est fermentum. Suspendisse potenti. Nunc blandit velit in pulvinar semper. Donec et laoreet sapien. Maecenas eget sem sollicitudin, ultrices odio vel, ullamcorper magna. Mauris et ornare quam. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nunc vehicula iaculis risus, ut rhoncus libero.

Uutiset opiskelijoille

Hyvinvointialojen urapäivä

Tervetuloa Centrian hyvinvointialojen urapäivään keskiviikkona 17.1.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen alueemme työnantajat ja opiskelijat.


Nopeat eivät syö, vaan tarvitsevat hitaita

Alueellamme olemme siinä onnekkaassa tilanteessa, että huolimatta kansallisella tasolla hieman synkästä taloustilanteesta, tulevaisuudennäkymät näyttävät positiiviselta. Yritykset investoivat, uusia työpaikkoja syntyy ja uutta osaamista tarvitaan. Tällaisessa tilanteessa ammattikorkeakoululla on luonnollisesti tärkeä rooli.


Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin

Millainen on strategian merkitys avoimesti tulevaisuuteen katsovalle ammattikorkeakoululle? Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin, joka on johtomme ja päälliköidemme kanava toimintaamme koskettavien ajankohtaisten aiheiden pureskeluun.


Strategian merkitys avoimesti tulevaisuuteen katsovalle ammattikorkeakoululle

Centrian strategiatyö on hyvässä vauhdissa. Näkemyksiä ja kokemuksia on koossa jo koko joukko. Suuntaviivoja ja luonnetta haettiin ensimmäisessä hallituksen työpajassa. Henkilöstö on useammassa kokoonpanossa ollut aiheen äärellä ja sidosryhmähaastattelutkin ovat jo hyvässä vauhdissa. Valmista saadaan maaliskuuhun mennessä.


Opiskelijatarinat

  • – Piia Virrankoski, opiskelija

    Centriassa jokainen opettaja vaikuttaa siltä, että todella haluaa auttaa opiskelijaa oppimaan. Välillä olen miettinyt, pystynkö tähän, mutta opettajat ovat kannustaneet eteenpäin. Olen ylpeä siitä, että olet uskaltanut poistua omalta mukavuusalueeltani oppimaan jotain ihan uutta!


  • – Ben Kåla, opiskelija

    Liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa oppii ymmärtämään, kuinka yritykset toimivat. Kaikki koulutehtävät tehdään liittyen omaan työhön, mikä on erittäin antoisaa – se on avartanut ja opettanut tosi paljon.


asdadadada

TEstitesti