Siirry sisältöön
Uutiset

Centria Suomen Parhaiden Työpaikkojen 2023 TOP10-listalle

Centria-ammattikorkeakoulu on saanut Suomen Parhaat Työpaikat -tunnustuksen ja päässyt suurten yritysten parhaiden työpaikkojen TOP10-listalle.

Centrialaisia juhlimassa listasijoitusta Amfin portailla

Centria on osallistunut viitenä vuonna peräkkäin Great Place to Work -henkilöstötutkimukseen, jossa se on saanut kolmena viimeisenä vuonna Great Place to Work -sertifioinnin. Marraskuussa 2022 suoritetussa tutkimuksessa Centria saavutti tutkimushistoriansa korkeimmat pisteet. Tämän tutkimuksen perusteella Centria nousee nyt Suomen Parhaiden Työpaikkojen 2023 TOP10-listalle sijalle 9.

Centria on ylpeydellä kantanut kolmen vuoden ajan Great Place to Work -sertifikaattia, mutta Suomen parhaiden työpaikkojen listalle pääseminen on saavutus, joka on yllättänyt iloisesti koko työyhteisön. Centriassa seurattiin jännityksellä listan julkistustilaisuutta torstaina, sillä tarkkaa sijoitusta TOP10-listalla ei kerrottu etukäteen.

Centriassa on pohdittu syitä henkilöstön tyytyväisyydelle: luottamus johtoon ja toisaalta johdon luottamus työntekijöihin, ylpeys siitä, että työskentelee juuri Centriassa, sekä yhteistyön mutkattomuus talon sisällä.

− Teemme asioita yhdessä, eteenpäin katsoen ja rohkeasti kokeillen. Meillä myös epäonnistuminen on sallittua, siitäkin opitaan. Centriassa on helppo lähestyä toista ja ottaa asioita puheeksi. Työn tekemisestä on tehty mahdollisimman joustavaa ja autonomista, sillä ihmisiin luotetaan, Centrian rehtori Jennie Elfving valottaa.

Henkilöstöpäällikkö Jouko Mäki-Korvela jatkaa listaa asioista, jotka tekevät Centriasta yhden Suomen parhaista työpaikoista.

− Erityisesti viime vuosina Centria on systemaattisesti panostanut henkilöstön hyvinvointiin, henkilöstöetuihin, työn sisältöihin sekä esihenkilötyöhön. Tämä näkyy siinä, että henkilöstö kokee Centrian hyvänä ja vetovoimaisena työpaikkana. 

Julkistustilaisuutta seurattiin Centrian Talonpojankadun kampuksella työn merkeissä, pienimuotoisen vappuriehan muodossa.

− Juhlistamme Parhaiden Työpaikkojen 2023 listalle pääsyä kesäkuussa henkilöstön kesken järjestettävässä juhlassa, kertoo Mäki-Korvela.

Lisätietoja

Jennie Elfving

Johtaja (opetus) / Vararehtori


Jouko Mäki-Korvela

Henkilöstöpäällikkö