Siirry sisältöön
Uutiset

Centrian koulutukset esittäytyvät Studia-messuilla – mukana myös Kokkolan kaupunki

Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolan kaupunki ovat mukana Suomen suurimmassa opiskelu- ja uratapahtumassa.

Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.11. järjestettävät Studia-messut ovat Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, jossa erityisesti toisen asteen opiskelijat pääsevät tutustumaan jatkokoulutusmahdollisuuksiin. Messukeskuksessa esittäytyvät useat ammattikorkeakoulut ja yliopistot kotimaasta ja ulkomailta. Centria esittelee messuilla keväällä 2023 haussa olevat koulutuksensa Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Koulutuksista ja niihin hakeutumisesta sekä opiskelusta Centriassa pääsee keskustelemaan messuilla mukana olevien opiskelijalähettiläiden ja Centrian henkilöstön edustajien kanssa. Centrian osastolla on mukana myös Kokkolan kaupunki. Tapahtumassa on tarkoitus tuoda esille Kokkolaa opiskelijakaupunkina.

– Kokkola kehittyy myös opiskelijakaupunkina. Kokkola tarjoaa opiskelun oheen hyvät puitteet vapaa-aikaan ja harrastamiseen. Opiskelijat ovat meille tärkeä osa elävää kaupunkikulttuuria. Yritykset hakevat nyt osaavaa työvoimaa, joten alueelle asettuneet opiskelijat ovat merkittävä voimavara myös yrityksille”, kertoo Kokkolan kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Päivi Korpisalo.

Lisätietoja

Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö


Päivi Korpisalo

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Kokkolan kaupunki
p. 044 780 9095
paivi.korpisalo@kokkola.fi