Siirry sisältöön
Uutiset

Centrian Master-koulutusten kansainväliset haut suuressa suosiossa

Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijahaut liiketalouden ja tekniikan alan Master-koulutuksiin tuottivat hienot tulokset helmikuussa toteutetussa haussa. Mukana oli kaksi englanninkielistä Master-tason eli ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta liiketalouden ja tekniikan aloilta.

Kaksi opiskelijaa istuu nojatuoleissa ja juttelee

Toinen haussa olleista koulutuksista oli liiketalouden alan Master of Business Administration -koulutuksen päivätoteutus. Tähän koulutukseen saatiin noin 600 kansainvälistä hakijaa. Kiinnostavana uutuutena haussa oli mukana myös sekä Suomessa että ulkomailla asuville suunnattu pilvipalvelu- ja tekoälyratkaisujen kehittämiseen keskittyvä Master of Engineering -koulutus. Tämä koulutus kiinnosti jo nyt lähes sataa hakijaa, ja sen suosion odotetaan jatkossa kasvavan.

− Olemme luonnollisesti iloisia hienosta hakutuloksesta ja kiinnostuksesta Master-tutkintojamme kohtaan, kertoo Centrian Master-koulutusten koulutusalapäällikkö Marko Ovaskainen.

− Koulutustemme kehittämistyö näyttää tuottavan tuloksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Pyrimme huolehtimaan, että koulutusten kautta kehittyvä kansainvälinen osaaminen pystytään alueellamme onnistuneesti hyödyntämään.

Centrian opiskelijahaut jatkuvat kevään 2024 toisella yhteishaulla 13.–27.3. Haussa on mukana suuri määrä sekä AMK-perustutkintoihin että ylempiin tutkintoihin johtavia suomenkielisiä koulutuksia eri aloilta. Samaan aikaan avautuu vielä uudelleen myös haku Master of Business Administration -koulutukseen, joka on tällä kertaa suunnattu erityisesti Suomessa asuville työssäkäyville, jotka tahtovat opiskella osapäiväisesti työn ohessa.

− Tämä kansainvälinen haku oli hieno alku, ja nyt odotamme innolla yhteishaun alkamista. Luotan siihen, että runsas joukko innostuneita hakijoita löytää meidät ja tarttuu mahdollisuuksiimme. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta valmistuneilta opiskelijoiltamme. Osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen kannattaa aina, toteaa Ovaskainen.          

Lisätietoja

Marko Ovaskainen

Yliopettaja (MasterSchool)