Siirry sisältöön

Centrian palvelu- ja koulutustoiminnan mahdollisuudet yrityksille

Testaa, mittaa, analysoi, suunnittelee, kouluttaa ja kehittää – nämä sanat kuvaavat hyvin palvelutoteutuksiemme sisältöjä.

Avustamme teollisuuden ja palvelualojen toimijoita tuotantoprosessien ja -teknologioiden kehittämisessä ja soveltamisessa uusiin käyttökohteisiin. Palveluvalikoimastamme löydät useita mittaukseen, testaukseen ja simulointeihin liittyviä tuotteita tuotantoprosessien toimivuuden varmistamiseen ja kehittämiseen.

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme myös erilaisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa muun muassa tuotekehityksen tueksi tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen. Tästä esimerkkinä tärinätestauspalvelu, josta lisää tässä uutiskirjeessä.

Valikoimastamme löydät apua myös yritysten messuosallistumisten toteuttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Kehitysprojektin valmistelupalvelumme avustaa kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä tutkimus- ja kehitysrahoitushakemuksen valmistelussa. Lean-palvelun avulla etsimme ratkaisuja yritysten tuotantoprosessien tehokkuuden haasteisiin.

Meiltä saat lisäksi tukea yritysten sekä organisaatioiden toiminnan ja osaamisen kehittämiseen. Tarjonnastamme löydät sekä valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia että asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Lisäksi tarjoamme seminaareja sekä konsultointeja kaikilta Centria-ammattikorkeakoulun koulutusaloilta. Tästä hyvänä esimerkkinä rekrykoulutukset, josta löydät jutun edellisestä uutiskirjeestämme.

Toki tarjoamme muitakin palveluja, mutta tässä pieni otos valikoimastamme. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, niin saat lisätietoja.

Muistutuksena, että yritykset ovat edelleen oikeutettuja verottajan myöntämään verovähennysoikeuteen perustuen tutkimuslaitoksen laskuttamaan TKI-yhteistyöhön. Tämä on mahtava mahdollisuus teille yrityksille hyödyntää kustannustehokkaammin tarjoamiamme palveluja tietyin rajauksin. Lisää tietoa valtiovarainministeriön sivuilta löydät TÄSTÄ.

Hyvää kesää!

Yhteistyöterveisin

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö