Siirry sisältöön
Uutiset

Centrian todistusvalinnan tulokset on julkaistu

Centria-ammattikorkeakoulu on julkistanut kevään yhteishaun todistusvalinnan tulokset. Hakijat pääsevät seuraamaan omia valintatuloksiaan Oma Opintopolku -palvelussa. Onnittelut kaikille todistusvalinnassa opiskelupaikan saaneille ja lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Centriaan!

Centriaan haki kevään toisessa yhteishaussa ennätysmäärä ensisijaisia hakijoita ja kasvua edellisvuoteen oli huimat 13,5 %.

Tekniikan ja liiketalouden koulutusten opiskelijoista 60 % ja sosiaali- ja terveysalan sekä kirkon nuorisotyön koulutusten opiskelijoista 50 % valittiin todistusvalinnalla. Todistusvalinnassa opiskelupaikan Centrian suomenkielisistä koulutuksista sai yhteensä 393 opiskelijaa. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa todistusvalinnalla valittiin yhteensä 44 opiskelijaa Centrian englanninkielisiin koulutuksiin.

Opiskelijavalinnan seuraava vaihe on valintakoe, joka järjestetään Centrian kampuksilla Kokkolassa ja Ylivieskassa 30.5.–3.6. Todistusvalinnassa hyväksytyn opiskelijan ei tarvitse osallistua valintakokeeseen. Jos hakija tavoittelee ylemmän hakukohteen opiskelupaikkaa, tulee hänen silloin osallistua kokeeseen hakulomakkeella ilmoitettuna ajankohtana. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 15.7. klo 15.00 mennessä.

Kesällä järjestetään mahdollinen lisähaku, jos aloituspaikkoja jää täyttämättä. Syksyn yhteishaku järjestetään 31.8.–14.9, jolloin Centrian koulutuksista on haussa liiketalouden monimuotokoulutukset Ylivieskassa ja Pietarsaaressa, sähkö- ja automaatiotekniikan monimuotokoulutus Ylivieskassa sekä terveydenhoitajan muuntokoulutus Kokkolassa.

Lisätietoja

Centrian hakijapalvelut
hakijapalvelut@centria.fi
p. 044 725 0081