Siirry sisältöön
Uutiset

CentriaOpen-hakijatapahtuma Talonpojankadun kampuksella 8.–9.11.2023

Toisen asteen opiskelijoille suunnattu hakijatapahtuma CentriaOpen järjestetään 8.-9.11.2023 Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella Kokkolassa. Tapahtumaan on kutsuttu toiminta-alueemme lukioiden ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten opiskelijat opinto-ohjaajineen ja opettajineen.

Kuva CentriaOpen-tapahtumasta vuodelta 2022. Tradenomiopiskelijoita esittelee koulutusta vieraille.

Osallistujia on ilmoittautunut mukaan kahden päivän tapahtumaan yhteensä noin tuhat. Vieraita saapuu Kokkolan ja lähikuntien lisäksi kauempaakin, muun muassa Haapajärveltä, Nivalasta ja Lappajärveltä. 

− Olemme todella iloisia siitä, että CentriaOpen on saanut näin hyvän vastaanoton. Toisen asteen oppilaitokset ovat innolla mukana, ja tiedusteluja tapahtumasta on tullut jo keväästä lähtien. Esittelemme mielellämme opiskelumahdollisuuksia ja toimintaamme kampuksella, kertoo Centrian opintoasiainpäällikkö Kirsi Vuotila

Opiskelijaryhmät saapuvat kampukselle kahden tunnin välein tutustumaan Centrian koulutuksiin, laboratorioihin ja oppimisympäristöihin. Esittelypisteillä kiertelyn lisäksi vieraat pääsevät nauttimaan tarjoiluista, peleistä ja musiikkinumeroista. Esittelijöinä ja tapahtuman juontajina toimivat Centrian opiskelijat, joten kävijät saavat samalla ensikäden tietoa opinnoista ja opiskelijaelämästä. Esillä ovat kaikki Centrian ammattikorkeakoulututkintoon johtavat koulutukset paikkakunnasta ja opiskelumuodosta riippumatta. Kävijät tutustuvat myös Centrian monipuoliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan. Opinto-ohjaajille ja opettajille on oma ohjelmasetti, jonka aikana he saavat tietopaketin korkeakouluun hakeutumisesta sekä Centrian koulutuksista. 

Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Centrian opiskelijarekrytointi, viestintäpalvelut, opiskelijakunta Copsa sekä koulutusten edustajat.

Lisätietoja

Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö


Marjo Pekola

Viestintä- ja tietopalveluiden päällikkö