Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Circular Design Day

Circular Design Day tarjoaa jännittäviä esityksiä ja keskusteluja kiertotalouden mukainen suunnittelun ja kiertotalouden eri näkökohdista.

11.5.2023 klo 08:30 – 19:00

Vanha Palokunnantalon juhlasali, Kristiinankatu 2, Pietarsaari

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

Eri alojen asiantuntijoita ja yrityksiä on kutsuttu jakamaan kokemuksiaan ja näkemyksiään siitä, miten ne soveltavat kiertotaloutta ja kestävyyttä käytännössä, ja millaisia mahdollisuuksia ja haasteita ne kohtaavat liittyen aiheeseen.

Kiertotalouden mukaisessa suunnittelussa on kyse kestävämpien ja kannattavampien tuotteiden ja palvelujen luomisesta vähentämällä negatiivisia ympäristövaikutuksia. Tämä tapahtuu suunnittelemalla tuotteita ja järjestelmiä, joita voidaan käyttää uudelleen, korjata ja kierrättää tehokkaasti ja samalla minimoimalla resurssien kulutus ja jätteet. Alueen yrityksille tämä voi olla keino täyttää tulevaisuuden kestävyysvaatimukset ja vähentää omaa heikkoutta sääntelyn muutoksille sekä säilyttää kilpailukykynsä markkinoilla.

Päivä päättyy klo 19 After Work -tapahtumaan Ravintola Station 23:ssa. Täällä on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia ja kontakteja keskenään, toivomme, että tämä päivä johtaa uusiin yhteistöihin, innovaatioihin ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksiin!

Esitykset pidetään englanniksi.

Lisätietoja: