Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Erikoiskasvien globaali markkinapotentiaali ja jalostettujen tuotteiden vientimahdollisuudet

Kartoitus erikoiskasvien globaalista markkinapotentiaalista ja erikoiskasveista jalostettujen tuotteiden vientimahdollisuuksista.

Laboratoriotyöntekijä tarjoaa kulhoa kädessään.

13.12.2022 klo 14:30 – 16:00

MS Teams

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kasvipohjaisten raaka-aineiden jalostaminen terveystuotteiksi, luonnonkosmetiikaksi ja jopa lääkkeiksi on merkittävä bisnes maailmalla. Yksittäisten yritysten liikevaihto esimerkiksi Keski- tai Etelä-Euroopassa voi olla useita satoja miljoonia euroja. Pullonkauloina suomalaisen tuotannon kasvulle ja uuden liiketoiminnan  syntymiselle voivat olla muun muassa riittävä raaka-aineiden saanti, raaka-aineiden ja tuotteiden laadun todentaminen erityisesti vientiä varten, sekä jalostusprosessien riittämätön tunteminen ja osaaminen.

Centria-ammattikorkeakoulu ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU järjestävät 13.12.2022  klo 14:30 – 16:00 webinaarin, jossa Fennopromo Oy esittelee tekemänsä markkinakartoituksen tuloksia. Markkinakartoitus sisältää myös ingredienttitalojen ja lopputuotteiden haastatteluja sekä markkinatutkimuksen tuloksia Saksasta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kasviraaka-aineiden jalostusmahdollisuuksista ja erikoiskasveihin liittyvän liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille, kuten yrittäjille, startupeille, viljelijöille, metsänomistajille, rahoittajille ja TKI-toimijoille. Ilmoittaudu ylläolevan linkin kautta viimeistään 9.12.2022.

Ohjelma

Klo 14:30

klo 15:30 – 16:00

Keskustelua

Lisätietoja

Leena Favén

TKI-koordinaattori