Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Export Expert -hanke etsii opiskelijaa palkalliseen viestinnän ja markkinoinnin harjoitteluun Kokkolan Energialle

Export Expert -hanke etsii opiskelijaa viestinnän ja markkinoinnin harjoitteluun Kokkolan Energialle ajalle 9.10.–15.12. Viestinnän ja markkinoinnin avustavat tehtävät sisältävät sopivassa suhteessa suunnittelua ja käytännön toteutuksia. Harjoittelu on osa-aikainen; 15 tuntia viikossa jaettuna 2-3 työpäivälle/viikko. Harjoittelu on palkallinen.

Kokkolan Energia Oy on täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaan kuuluvat sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti ja jakelu.

Viestintä Kokkolan Energialla käsittää sisäisen työyhteisöviestinnän sekä ulkoisen viestinnän. Ulkoinen viestintä kattaa monikanavaisen viestinnän eri sidosryhmille sekä markkinointiviestinnän myynnin edistämiseksi. Esimerkkejä ulkoisen viestinnän toiminnoista ovat tiedotus- ja mediayhteistyö, verkkosivujen sisällöntuotanto, sosiaalisen median sisällöntuotanto ja tilaisuudet.

Viestinnän ja markkinoinnin tehtävät ovat vaativuudeltaan harjoittelijan osaamiseen ja aiempaan kokemukseen räätälöitävissä. Tarjoamme sopivat puitteet ja työnohjauksen sekä inspiroivan ympäristön päästä kokemaan aito liiketoimintaympäristö, johon soveltaa koulussa oppimaansa.

Kyseessä on tandem-pariharjoittelu, eli suomalainen ja kansainvälinen opiskelija työskentelevät yhdessä. Tämä on hieno mahdollisuus saada kokemusta monimuotoisen työelämän johtamisesta, joka on tulevaisuuden työllistymisen kannalta arvokas meriitti.

Jos kiinnostuit harjoittelupaikasta voit lähettää CV:n ja motivaatiokirjeen Export Expert -hankkeen projektipäällikkölle Linda Janssonille.

Linda Jansson

Asiantuntija (Export Expert -projektipäällikkö)