Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Export Expert -hanke etsii opiskelijaa tandemharjoitteluun Kokkolan Tiikereiden sometiimiin

Korkeimmalla sarjatasolla pelaava Lentopallon mestaruusliigaseura Kokkolan Tiikerit etsii harjoittelijoita sometiimiin. Harjoittelu sijoittuu loka-maaliskuulle niin, että työaika viikossa on 2–4 tuntia sekä sunnuntaiset pelipäivät, jolloin harjoittelijat pääsevät osaksi live-urheilutapahtumaa ja jakamaan tunnelmia Tiikereiden seuraajille. Harjoittelu on palkaton.

Harjoittelussa pääset toteuttamaan kauden aikana seuran viestintäsuunnitelmaa eri somekanavissa ja kehittämään viestintäsuunnitelmaa edelleen. Sometiimi toimii tiiviissä yhteistyössä seuran yhteistyökumppanuuksista ja markkinoinnista vastaavien kanssa. Käytännön työtehtäviä ovat esimerkiksi sosiaalisen median julkaisusuunnitelman laatiminen, otteluita koskeva ennakko- ja jälkitiedotus somessa muun sisällöntuotannon ohessa sekä uutiskirjeen kokoaminen. Työtehtävät räätälöidään opiskelijan taitojen mukaan.

Kyseessä on tandem-pariharjoittelu, eli suomalainen ja kansainvälinen opiskelija työskentelevät yhdessä. Tämä on hieno mahdollisuus saada kokemusta monimuotoisen työelämän johtamisesta, joka on tulevaisuuden työllistymisen kannalta arvokas meriitti.

Jos kiinnostuit harjoittelupaikasta voit lähettää CV:n ja motivaatiokirjeen Export Expert -hankkeen projektipäällikölle Linda Janssonille.

Linda Jansson

Asiantuntija (Export Expert -projektipäällikkö)