Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Goin’ Connect – Centrialla on nyt opiskelijoiden oma verkostoitumiskanava

Oletko utelias tutustumaan uusiin centrialaisiin? Tutustu nykyisiin ja tuleviin opiskelijoihin Goin’:ssa!

Olemme aloittaneet kumppanuuden opiskelijoiden verkostoitumisfoorumin Goin’ Connectin kanssa. Goin’ on alusta, jolla erityisesti uudet opiskelijat voivat tutustua uuteen opiskelupaikkaansa, muihin samaan korkeakouluun meneviin opiskelijoihin ja siellä jo opiskeleviin ihmisiin.

Alustalla voit keskustella opiskelijoiden kanssa, jotka ovat tulossa opiskelemaan samaa alaa kuin sinä tai opiskelevat jo kanssasi samaa alaa tai ovat kotoisin samalta alueelta kuin sinä. Lisäksi voit löytää ihmisiä, joilla on kanssasi samoja kiinnostuksen kohteita.

Parhaillaan valmistaudumme toivottamaan tervetulleeksi Goin Connectiin ryhmän uusia opiskelijoita, jotka ovat tulossa osaksi yhteisöämme ensi syksynä.

Haluaisitko sinä ystävystyä muiden centrialaisten kanssa ja auttaa uusia saapuvia opiskelijoita? Oletko utelias tapaamaan uusia ihmisiä, joilla on samanlaisia mielenkiinnonkohteita? Sinulla on jo kokemusta opiskelusta Centriassa, joten haluaisimme, että liityt uudelle alustalle ja jaat tietoasi uusille opiskelijoille!

Katso tästä videosta lisätietoja Goin’iin liittyen.

Rekisteröityminen

Rekisteröidy täällä ja get Goin’!