Siirry sisältöön
Euroopan aluekehitysrahasto 2014-2020 logo Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo Pohjois-Pohjanmaan liiton logo

NOPSA – Nopeat digitaaliset kokeilut

Toimiala: Digitalisaatio

Projektin kesto: 1.3.2022 – 31.12.2023

Toiminta-alue: Pohjois-Pohjanmaa

Rahoittajat: Euroopan aluekehitysrahasto
Pohjois-pohjanmaan liitto

https://www.nopsa.eu/

Projektipäällikkö: Joni Jämsä

Mikä on NOPSA hanke?

NOPSA – Nopeat digitaaliset kokeilut -hankkeen tavoitteena on jatkuvan oppimisen osaamisympäristöjen kehitys uuden liiketoiminnan ideoiden synnyttämiseksi. Teemoina ovat esimerkiksi turvallinen automaatiosuunnittelu ja -tuotanto, erityisesti tietoturvallisuus. NOPSA-hankkeessa tavoitteena ovat yrityksen osaamisen vahvistaminen, digitaalisten toimintatapojen hyödyntäminen ja uusien teknologioiden soveltaminen kilpailukyvyn parantamiseksi. NOPSA-hankkeen sisällössä kestävä kehitys ja vihreä siirtymä osana teollista toimintaa tunnistetaan kantavina teemoina.

Yrityksille tarjotaan mahdollisuus hyödyntää OAMK:n ja Centrian osaamista ja teknologiaa tuottamaan uutta tietoa ja kasvattamaan omaa substanssiosaamista.

NOPSA-hankkeessa tehdään nopeita digitalisaation hyödyntämisen kokeiluita. Kaikki tiedot, tulokset ja data jaetaan yhteisissä seminaareissa, workshopeissa, YouTube-videoissa ja muissa soveltuvissa somekanavissa. Yritykset voivat hyödyntää hankkeessa tuotettuja materiaaleja henkilöstön perehdyttämisessä ja koulutuksissa uusiin työtehtäviin aikaan ja paikkaan sitomattomasti.


Ota yhteyttä

Joni Jämsä

Lehtori (sähkö- ja automaatiotekniikka)